PaleSatan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Czyli kto jedzie do chobienii bo wychodzi ze tylko ja i Rudy chcemy/mozemy jechac? Podobno Witas nawet dupska na weekend z wrocka nie kcesz ruszyc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No niestety ja weekend spedza nad biurkiem przy projektach :biggrin:niesteto to juz ostatni weekend tego semestru i musze sie przylozy...Wierzcie mi ze wolal bym przyjechac do Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dobra Pale nawijaj w kilku zdaniach co i jak z tą Chbienią. Gdzie to jest, co to jest, kiedy ewentualny wyjazd, na jak długo, jaka kasa i w ogóle o co chodzi, ogólnie to temat tego zlotu się tutaj przewija, ale jakoś nie zakodowałem co i jak :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Irek w chobienii nad odra jest jutro od godziny 16 imreza Zamczystko 2007Tu masz link co zagra i wogole:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=932551A do tego jak mowil Rudy jest to polaczone z takim nieoficjalnym zlotem motocyklowym.Wiec generalnie fajna imprezka i warto by sie przejechac (podobno motocyklistom daja 1 browa za free)Plan byl taki zeby jechac wypic piwko i po koncertach 23-polnoc spadac do chaty.tylko ze sie wszyscy wykruszyli :D A co do drogi to najpierw mielismy jechac przez gore ale tam sa promy przez rzeke wiec pomysl upadlWiec pozostaje przez wschowe i glogowale z rawicza to chyba blizej przez scinawe? Napisz co sadzisz i czy pojedziesz bo mnie sie samemu nie chce jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Pale jak tak to ja bym się chętnie przejechał, napisz jak się umawiamy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 To zalezy jak chcesz jechac?Z leszna przez rawicz scinawe jest 93 kma przez wchowe glogow 78km Spadam zara na uczelnie a pozniej jade do leszna wiec jak wroce to wiecej napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 To jak jedziemy Pale o której i gdzie się spotykamy ?I tak w ogóle to jeszcze ktoś jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (podobno motocyklistom daja 1 browa za free)rok i 2 lata temu dawali , nawet po 2 :biggrin: a jak zakręciliśmy to 2 lata temu wrócilismy z 4 szt. na łeb :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Extra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Narazie wychodzi ze my dwoch bo asmo nie wie jak z kasa na paliwo bedzie.Wolisz jechac do leszna i przez wschowe glogow? czy ja mam przyjechac do rawicza i pojedziemy przez scinawe? Rudy a ty o ktorej planujesz wyjazd ze wschowy i na ktora tam chcesz byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Ja bym się może też przejechał :icon_mrgreen: Ale jeszcze nie wiem. Chcecie tam z noclegiem jechać? Bo piwko bym sobie wypił, a bez noclegu to tak niebardzo... :( Dajcie znać o której jedziecie to może się przejadę też.Aha, z Rawicza na Ścinawę jest fajna droga, miejscami dziurawa, ale są też miejsca z nowym asfaltem i fajnymi winklami :clap: Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jeszcze z Irekiem nie obgadalem trasy ale mysle ze jak Pierun bys jechal to wtedy przez scinawe bysmy pomkneli. A zbiorka to najlepiej o 16 kolo pks w rawiczu (o 16 tez sie tam zaczyna ale zanim sie rozkreca to juz bedziemy). A z piwkiem to mialem na mysli jedno wypic i wracac po koncercie czyli tak kolo polnocy. Do tego czasu to jedno piwko nie zaszkodzi ale jak ktos kce wiecej to chuba nocleg konieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ja nic nie wiem , ekipa jeszcze ostatecznie sie nie dogadała , pewnie jak zwykle u nas na ostatnią chwile , na wariata ... :icon_arrow: Pewnie najrozsądniej spotkać sie na miejscu i ewentualnie wrócić razem , moge wtedy nawet poleciać przez góre, uwielbiam nocą jezdzić :) doszły mnie słuchy, ze ja i Kurczak (Ed manetka Kurczak) wyjedziemy dopiero koło 17stej z dębowej łęki od kuraka z chaty bo łańcuch w GPZ`cie musi przesmarowac :icon_arrow:. Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Irek to jak sie umawiamy bo sie nie odzywasz? (a kom masz wylaczony) Mam byc w Rawiczu o 16 czy 17? Pierun Jedziesz z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja właśnie do domu wszedłem i nie wiem czy jechać, czy malować moto brata, bo mam wreszcie lakier ;) A najeździć się najeżdżę jeszcze w ten weekend... Chyba nie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi