MONSTER LESZNO Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ninja 12 jest jak Hayabusa czyli duża i ciężka a co za tym idzie dobra w długą trasę bo ma dobre owiewki, siodło i dużą moc. W miasto raczej się nie nadaje i nawroty też pewnie ciężko idą jak w mojej byłej zx9r bo ważyła 240kg. Musisz się przysiąść i przejechać a sam stwierdzisz Ci ci leży ten sprzęcik ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ZX12R zajebisty sprzet, jest moc i jest piękna, tylko tak jak Monster mówi napewno nie będzie tak zwinna i lekka jak litrówki.Białe ZX12r chba nigdy nie wychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Latałem 12 trzy sezony jak dla mnie w trase zajebisty sprzęt mega moc, waga dzięki której nie trzepie na prawo i lewo, gabaryty dzięki czemu w trasie było wygodnie w porównaniu do dzisiejszych przecinaków. Ale w mieście dość cieżka i mniej zwrotna. Spalanie u mnie koło 7,5l i nie było różnicy czy leciałeś trase ponad 2paki czy 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 zx12 jest dużo wyższa od Hayki, więc potrzebuje wysokiego Bikera, a sam model chyba bez wad, Szkudlar miał zdaje się 2 szt i teraz ma piec od 12stki w dragu więc u niego dużo info znajdziesz. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sraczka z ogłoszeniami... chyba kupię znów metalowego rumaka :) takie maszyny też mnie kręcą - albo zrobię jak Szkudlar i połącze jedno z drugim :DNa marginesie, taki drag to też zajebista zabawka!Zobaczymy co będzie :icon_twisted: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sraczka z ogłoszeniami... chyba kupię znów metalowego rumaka :) takie maszyny też mnie kręcą - albo zrobię jak Szkudlar i połącze jedno z drugim :DNa marginesie, taki drag to też zajebista zabawka!Zobaczymy co będzie :icon_twisted: Najgorzej jak się nie wie czego się chce :wink: :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 +1 :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Najgorzej jak się nie wie czego się chce :wink: :laugh: :laugh: :laugh: +1 :D :DMacie racje...mam skrajne upodobania :D Ps. W piątek pijemy w motoklubie? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dziś przymierzałem kombinezon :)Ja pie**ole - poczułem przypływ adrenaliny :D Efekt w avatarze ;)Ps. Ario, MONSTER, sadełka nie zapuszczam - obrałem kierunek ;)Ta er łan jest któryś raz na aledrogo - we wtorek jade looknąć :D :D :DCo sądzicie?http://allegro.pl/yamaha-yzf-r1-lub-zamiana-na-auto-i3873682160.html Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Dziś przymierzałem kombinezon :)Ja pie**ole - poczułem przypływ adrenaliny :D Efekt w avatarze ;)Ps. Ario, MONSTER, sadełka nie zapuszczam - obrałem kierunek ;)Ta er łan jest któryś raz na aledrogo - we wtorek jade looknąć :D :D :DCo sądzicie?http://allegro.pl/yamaha-yzf-r1-lub-zamiana-na-auto-i3873682160.htmlMusisz ją obejrzeć to co wyczytałem na innym forum to ktoś po fotkach zauważył bo już dość długo stoi na allego: M.in. ciekanące lagi, nieorginalne śruby od zegarów, te zarysowania, a na plastikach ani ryski Jak spiszesz VIN z moto i wklepiesz w neta to jeśli jest z USA to sprawdzisz historię moto. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez MONSTER LESZNO Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Cena dosyć niska, na plastikach widać drobne zarysowania, po licznikach widać że sprowadzony z USA albo UK, bo temerature ma farenhajtah.Niestety nic wiecej po tych zdjeciach nie widac :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Odpuszczam ją, bo coś czuje że to rzeźba...Tym bardziej, że stoi na sprzedaż bardzo długo i gdyby była dobra, to już by jej nie było. Na "kawasaki" stoi RN12:http://otomoto.pl/yamaha-r1-rn12-M3889436.html Widać, że ma malowane sety, klamki i osłonę wydechów, więc też pewnie była dłubana...Jutro rzucę na nią okiem :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Skontaktuj się z Asmo, myślę, że mógłby się nieco dowiedzieć o tym moto :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No więc muszę się pochwalić :)Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem erłana :D :D :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) No więc muszę się pochwalić :)Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem erłana :DGRTULACJE :crossy: :biggrin: Zastanawiam się jak długo :P czy w połowie sezonu nie zmienisz na choppera :P PS. Jest Ci smutno jest Ci źle , weź erłana , przejedź się :wink: Edytowane 27 Stycznia 2014 przez MONSTER LESZNO Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi