Marta25 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 SPRZEDAM !!!!! YAMAHA FAZER 600 WIĘCEJ INFO POD NR.TEL 667 574 702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Jeszcze pewnie sezon 2013 nie dla wszystkich zakończony, a ja już snuję plany na przyszły rok... http://tinyurl.com/nol74qb W miesiącu lipiec/sierpień plan jest taki, aby wystartować w 10-dniowy trip po Polsce w pobliżu granic.Wstępna trasa to 8 punktów:1. Zakopane2. Ustrzyki Górne3. Dorohusk4. Okolice Suwałk5. Hel6. Świnoujście7. Szklarska Poręba8. DOM Najdłuższy odcinek wynosi 400km z hakiem, cała trasa to ok 3100km. Noclegi - myślałem o kwaterach prywatnych, ale namiot, karimata i śpiwór na pokładzie też będzie w razie "W". Do lata masa czasu, ale jeżeli ktoś myśli o czymś podobnym i chciałby się dołączyć, zapraszam! Kilka osób na takiej "wyprawie" - zawsze raźniej i weselej...Jeżeli będzie ktoś chętny szczegóły można dograć w późniejszym czasie... Rzeczy do wyjazdu już zaczynam "zbierać"- dzisiaj zmówiłem kufer centralny 50L- słoik na kasę - już się wypełnia :D (do lipca się uzbiera) OBY DO WIOSNY !!!a później to już zleci i START !!! Edytowane 28 Listopada 2013 przez bodzes82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA PIWKO MIKOŁAJKOWE DO MOTORU W SOBOTĘ TJ. 07,12,2013r. OD GODZ 19.00 Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 To fajnie bo Wigilijne też będziemy musieli zorganizować :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Monster a można się spóźnić tak pół godz. do godziny ? Z roboty wracam po 18stej ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Myślę, że trochę zabawimy co ???? RudyXJ nie powinno być problemu hehehe wpadaj wpadaj ... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Monster a można się spóźnić tak pół godz. do godziny ? Z roboty wracam po 18stej ...SPOKO ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Oczywiście też się wybieram wiec do soboty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 :flesje: :flesje: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 nie dam rady :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 nie dam rady :/ Spokojnie jeszcze będzie spotkanie z opłatkiem :) :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 a Karol, a Joey ? Żyjecie ? :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zimą zawiewa na forum :banghead: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Chyba nudą Paweł ... coś w tym sezonie cicho było ... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 ni to zima ni to jesień ni to ch*j wi co ... :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi