wooytek6 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Qba ... tobie już nic więcej nie trzeba ... hehekamelS fajne koła ... aby ci służyły tak jak tu piszą ... Qba ... a co z mz ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Też dorzucam się do gratulacji :biggrin:Jeszcze jeden był taki GSXR w Lesznie ale na początku sezonu wleciał do rowu i się porozbijał wraz z kierowcą Pepe84 ;)Gdyz widziałem go jak brałem od Karola zx10r, pokazywał tego gixa bez przebiegu, jak zobaczyłem, że masz dziewicze mocowanie tablicy to sobie tak pomyślałem... Ruda, szpiegowska intuicja :DZrobiłeś już tarcze w kawie, czy nadal pływają :wink: Mi nowa świeca NGK iridium się rozdwoiła :laugh: :laugh: :laugh: gwint został w głowicy a reszta wyskoczyła :laugh: :laugh: :laugh: to się nazywa kompresja :wink: :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Monster no to żeś teraz dodał do pieca.Jak tam świeca w R1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Świeca wykręcona, obecnie regulacja zaworów, no i regulator do wymiany no i na wiosnę nowe malowanie ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 zapie**alają jak Otylia w basenie ;) Zimą :p Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: by się zdało wypić !!!zapie**alają jak Otylia w basenie ;) Zimą :Pja na przyszły sezon też będę miał założone tarcze pływające w kołach ze slickami na tor :icon_twisted:Zobaczymy kogo więcej pływają :icon_razz: Edytowane 7 Listopada 2013 przez MONSTER LESZNO Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/164803-sprzedam-kawasaki-z750/ lub http://tablica.pl/oferta/kawasaki-z750-abs-motocykl-godny-uwagi-CID5-ID3ocA3.html udostepnijcie jesli mozecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Ta rama przy crash padzie pękła tak sama z siebie przy Z750? Edytowane 9 Listopada 2013 przez glaca1427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Monster, mam nadzieje, że moje będą w przyszłym sezonie pływać w granicach rozsądku :) A wypic faktycznie by można coś było tak 4umowo, kręc jakiś termin i daj znać, wlece na bezalkoholowe :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Te rama przy crash padzie pękła tak sama z siebie przy Z750?Glaca no to żeś teraz dodał do pieca. Monster, mam nadzieje, że moje będą w przyszłym sezonie pływać w granicach rozsądku :) A wypic faktycznie by można coś było tak 4umowo, kręc jakiś termin i daj znać, wlece na bezalkoholowe :D Pogadam jeszcze z innymi z poza forum i zaproponuję datę :flesje: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 glaca zanim sie wypowiesz to najpierw sie doszkol co to jest, to nie jest rama tylko element będący oslona, ktory nie jest wymogiem i nie ma wpływu na stan ramy, czy tez jakosc jazdy nim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Widocznie sie majka na żartach nie znasz, ale jak chesz to podjedź Z750 do Adama to ci to na plasteline przykleimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SUMDbi0ui10#t=0 Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SUMDbi0ui10#t=0Oglądałem to na żywo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dzis przypadkowo natknalem sie na to : UWAGA!!!!!! PROSZE O POMOC!!!W nocy z 15-16 listopada prawdopodobnie ok.godz.02.30 z garażu przy posesji w Tczewie/Rokitki skradzino 7 motocykli nastepujących marek:1.BMW S1000 RR zółty r.prod.20102.Yamaha R1 szara r.prod.20123.Yamaha R6 niebieska r.prod.20134.Yamaha R6 czerwona r.prod.20115.Honda CBR 1000RR r.prod.2009 (wersja torowa)6.Kawasaki Z1000SX zielono-czarna r.prod.20117.Kawasaki zx10R Ninja zielona r.prod.2006Proszę wszystkich znajomych i braci motocyklistów,zawodników WMMP,kolegów z SD.Jeżeli ktokolwiek natknie się na podane sprzęty, proszę kontakt z policją lub bezpośrednio ze mną.Prosimy też byście udostępniali tego posta, ponieważ bardzo nam zależy, aby ta informacja dotarła do jak największej ilości osób.Będziemy wdzięczni za każdą pomoc.ZA POMOC W ODNALEZIENIU B.WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA!TEL.604-458-371 LUB e-mial [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi