Maciej_04 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 21.09 w Środzie Wlkp. będzie zakończenie sezonu i jest okazja żeby wybrać się tam razem :) . Jest ktoś chętny?http://etyliniarze.pl/strona/komunikaty-zarzadu/zakonczenie-sezonu-motocyklowego-2013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 nie pasuje, poza tym 21.09 jedziemy odprowadzić Carolla i Adę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ario o której i gdzie się spotykamy w sobote ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam! Piszę do Was z kilkoma informacjami dla osób chcących wziąć udział w sobotniej "paradzie weselnej". Spotykamy się wszyscy u mnie w domu (tj. Okrzei w Lesznie) o godzinie 15:00 na rynek wyjezdzamy około 15:20. O 16:00 zaczyna się ślubowanie w ratuszu i myślę ze około godziny 16:30 wyjedziemy z rynku w kierunku Góry a konkretnie na rynek zaborowski. Do zobaczenia wszystkim !!! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Do zobaczenia wszystkim !!! Pożyczy mi ktoś motóra? Może być nawet skutersyn :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ario o której i gdzie się spotykamy w sobote ? wpadnij do mnie 14:50, mapkę Ci wysłałem :) @barthazz ja nie pomogę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 czemu nas tylko 4 pojechało na ten krótki trip do Włoszakowic ? Dobra ekipa, Ario z tym piwem to jak mówiłeś, jakiś plan by trza było wymyśleć. I jeszcze polatać jak pogoda będzie :)Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 No niestety dziś w ogóle nie dysponowałem czasem... mam remont w domu- ocieplam cały strop i musiałem wracać do pracy.A poza tym chyba bym śpiewał WAS NIE DOGONIAT ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 to wstępnie następna sobota/niedziela jazda jak będzie pogoda. na piwo się umówimy jak już będzie zimno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witamy ! Chcielibyśmy BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAC za świetną paradę ślubną - nie spodziewaliśmy się,że zjawi się WAS tak wielu, dzięki czemu zrobiliśmy niesamowite wrażenie na Wszystkich.. każdy mówił, że jeszcze czegoś takiego nie widział. Chcemy również podziękować za życzenia, pamiątki i prezenty:) Przesyłamy kilka zdjęć: https://drive.google.com/folderview?id=0B4uNsANLFgvWLXR5MHVyMThmeEk&usp=sharing Pozdrawiamy Ada i Karol :) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witamy ! Chcielibyśmy BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAC za świetną paradę ślubną - nie spodziewaliśmy się,że zjawi się WAS tak wielu, dzięki czemu zrobiliśmy niesamowite wrażenie na Wszystkich.. każdy mówił, że jeszcze czegoś takiego nie widział. Chcemy również podziękować za życzenia, pamiątki i prezenty:) Przesyłamy kilka zdjęć: https://drive.google.com/folderview?id=0B4uNsANLFgvWLXR5MHVyMThmeEk&usp=sharing Pozdrawiamy Ada i Karol :) to teraz filmy ! :dry: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 to teraz filmy ! :dry: :biggrin:tak popieram, popieram poprosimy filmy :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witamy ! Chcielibyśmy BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAC za świetną paradę ślubną - nie spodziewaliśmy się,że zjawi się WAS tak wielu, dzięki czemu zrobiliśmy niesamowite wrażenie na Wszystkich.. każdy mówił, że jeszcze czegoś takiego nie widział. Chcemy również podziękować za życzenia, pamiątki i prezenty:) Przesyłamy kilka zdjęć: https://drive.google.com/folderview?id=0B4uNsANLFgvWLXR5MHVyMThmeEk&usp=sharing Pozdrawiamy Ada i Karol :) Gratuluję ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Efekt był zajebisty :) Leszno przeżyło sporo hałasu i ryku silników!Ps. Też czekam za filmikami :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ło matko czy tu ktos jeszcze zyje???? 3 tyg. bez slowa?chyba Leszno juz zapadlo w sen zimowy i tylko "skutersyny" sie snuja jak slimaki po deszczu ;) . chlopaki jest dobra pogoda i trzeba o sobie na miescie przypomnieć :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi