Ario Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 zlot piekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 to wlece na moment. Inaczej chyba nie dam rady :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam Wszystkich po małej nieobecności!! Sezon jeszcze trwa ale widzę że zaczynacie się pojawiać chyba jesień idzie!!Wybiera się ktoś w weekend do Brzedni - Black Legion ??Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie!! :ph34r: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Witam! Chciałbym Was oficjalnie poinformować iż dnia 2013.09.21 (sobota) o godzinie 16:00 w Leszczyńskim urzędzie stanu cywilnego ja i Ada złożymy sobie przysięgę małżeńską.Co się z tym wiąże chciałbym Was prosić o poprowadzenie (odprowadzenie) Nas leszczyńskimi drogami z domu na rynek i z rynku na salę. Bardzo serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych. Dla uczestnikow przewidziane upominki :flesje: Edytowane 3 Września 2013 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Postaram się być Karolu, a jak obiecane fotki ? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja też postaram się być :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) wiadomo, będę :) :excl: Edytowane 3 Września 2013 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Również przyjadę narobić hałasu :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Również przyjadę narobić hałasu :DNarobimy razem :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR8V8 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 21 wyjeżdżam :( Gratulacje Kolego, zróbcie trochę hałasu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OlRTdfXpgk8 polecam filmik zrobiony w okolicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 julak, fajny filmik :) kilka ujęć naprawdę dobrych! A tak z innej beczki - może zrobilibyśmy jakiś spot, pamiątkowe zdjęcie - pod hasłem "koniec lata-nie jazdy" ;) , a później jakaś trasa?Dawno nic nie robiliśmy razem, więc może czas najwyższy :D Już nie będę pisał, że chętnie bym się z Wami napił czegoś mocniejszego w motoklubie :D Jutro będe śmigał - ktoś chętny na wspólne polatanie? - jakby co to czekam o 14.00 na maku :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 carol, gratulacje, niestety nie potowarzysze w trasie..:( ewentualnie bede sie nadawac na plecak ale to nic pewnego.a co do spotkania to spoko. choc ja bez moto sie zjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) julak, fajny filmik :) kilka ujęć naprawdę dobrych! A tak z innej beczki - może zrobilibyśmy jakiś spot, pamiątkowe zdjęcie - pod hasłem "koniec lata-nie jazdy" ;) , a później jakaś trasa?Dawno nic nie robiliśmy razem, więc może czas najwyższy :D Już nie będę pisał, że chętnie bym się z Wami napił czegoś mocniejszego w motoklubie :D Jutro będe śmigał - ktoś chętny na wspólne polatanie? - jakby co to czekam o 14.00 na maku :) .jutro jest zlot piekarzy. wpadnij, chociażby na przejazd do Sławy Edytowane 7 Września 2013 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ario, faktycznie o tym zapomniałem... Startujesz razem ze wszystkimi spod kawasaki o 13tej? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi