MONSTER LESZNO Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Monster zawsze możesz robić jako plecak :) hehehe :biggrin: U mnie nie musisz pytać aby zająć miejsce na tyle ... heheheJa tam boję się być plecakiem :wink: bo nie widzę dobrze lecących much z przeciwka :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) sra* muchy ... komary gorsze ... lecą do światła jak głupie ... a te biorę na klatę JA :huh:Jedyne co Monster będziesz zmieniał muzę w mp3... hehehhe bodzes82 a ty co znajomy moich znajomych ... Witam ... lecisz z nami? Edytowane 10 Maja 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ario, a o której planujesz wyjazd na Horice? Jak miałoby to wyglądać? O której jest start zawodów? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 1. rano 8:002. jedziemy, szukamy mety, pojeździmy po okolicy, wyścigi, itp. kolejność dowolna3. nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) bodzes82 a ty co znajomy moich znajomych ... Witam ... lecisz z nami? Witamznajomy znajomych ;p, możliwe - Rawicz i Leszno blisko, ludziska się znają...Niestety sobota we Wrocławiu a prognoza na niedziele skutecznie mnie odstrasza...Może innym razem się podepnę do Was... Kuźwa, doczytałem, że to w przyszłym tygodniu... Dam znak, może jeszcze ktoś z Rawicza by śmignął, jeżeli nic mi nie wyskoczy chętnie polecę z Wami... Edytowane 11 Maja 2013 przez bodzes82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 1. rano 8:002. jedziemy, szukamy mety, pojeździmy po okolicy, wyścigi, itp. kolejność dowolna3. nie wiemupdate Karol nie jedzie zatem z chętnych Rudy i Marecki z czego Marecki na jeden dzień tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Byłem dziś w Gostyniu na otwarciu BLACKHAUS o 12.30 i o 17 ale ogólnie lipa!! Nic nie było zorganizowane :evil: żadnych zabaw, zawodów, każdy tylko pił i nic więcej!! Kiepska impra według mnie!! :mad: :sad: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 COŚ NA POPRAWĘ HUMORU : http://komediowo.pl/gid,15626601,img,15637036,title,Zdjecia-ktore-namieszaja-ci-w-glowie-odcinek-5,galeria.html :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Takie tam moto znalazłem w Gostyniu na zlocie!!Monster niezłe zdjątka najlepsze są te trzy świnki!! :) :wink: :icon_razz: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Kochani koledzy czy ktoś wie ile ma rezerwa paliwa w Fz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kolego Darecki wg. Ścigacz.pl to kocioł ma 18l i w tym 3,4l rezerwy. http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZ1,Fazer,i,FZ1,Naked,1944.htmlDrugim razem polecam natychmiast udać się w kierunku Google i tam pierw zerknąć :D Pzdr. Dobranoc ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 @RudyPlany się komplikują bo właśnie jadę w delegację i na pewno na 2 dni do czech się nie wyrwę. Co robimy, jedziemy tylko na sobotę czy odpuszczamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 @Ario, Rudy... Mi w sobotę pasuję ... jeden dzień tak jak pisałem wcześniej i to sobota mi odpowiada... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ario, szczegóły bede znał niebawem, Smok mi mówił, że jedzie, Twin też jedzie, jedziemy na 2 dni raczej. Problemu nie widze, my zostaniemy a Wy wróciciecie jeśli musicie. Tydzień później jest "Brodak"-czeskie zlocisko, polecam :)Dobra... Cos już wiem, wstępnie o 7:30 spotykamy się na Orlenie w Serbach przed Głogowem. Więc jak coś to wbijać, Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 jedziecie w kierunku Polkowic, tak? @Marecki, wooytek wy jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi