Maciej_04 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 w ten weekend w Głestyniu jest zlot w klub-housie, Ktoś się wybiera ??A jakieś dokładniejsze info ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Caroll, Rudy, (Marecki?) pamiętacie o 300ZGH? trzeba się powoli ugadać co gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 pamiętamy, ja czekam na jakieś info od Smoka, Smok co sądzisz , kiedy pojechać by do miasta wjechać ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Witajcie ... A jakieś dokładniejsze info ?? INFO GOSTYŃ Caroll, Rudy, (Marecki?) pamiętacie o 300ZGH? trzeba się powoli ugadać co gdzie i kiedy Jakieś szczegóły kto jedzie i na ile dni? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Na Horice się wybiorę, ale na jeden dzień, bo raczej nie dam rady wyrwać się z noclegiem...A do Gostynia chętnie wlece na oko :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jeżeli wszystko u mnie zagra z czasem Marecki ja też chętnie ale na jeden dzień najlepiej sobota...Wiem,że Monster też był chętny... nie wiem jakie plany mają Rudy, Caroll i Ario... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ario, Karol i reszta, co do Horic to planujecie jechać na 2 dni ? Ja tam bym chyba chciał na 2 dni, a noclegu poszukać kilka km od Horic lub w .. PL ale nie wiem czy warto cofać się na nocleg... Ario , to Ty na wokalu ? Nie chwaliłeś się, że miałeś długie włosy :pPrawda , że podobny ? :Dide spać bo już śmieci pie**ole, dobranoc ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ja preferuję opcję na sobota-niedziela i gdzieś w bliskiej okolicy zgruzować się na jakimś polu namiotowym albo znaleźć kwarterę. To drugie może być trudne skoro są tam zawody ale można spróbować będąc na miejscu. Rudy, tak to ja, czas kiedy interesowałem się "powrotem do korzeni" ;P ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dobry pomysł Panie, jestem za, jedynie w "wymiocie" mi sie spać nie chce, wolalbym jakiś stabilniejszy nocleg, pepiki mają dość tanio.I na koniec gratuluje dobrej muzyki :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) mi tez nie, ale trzeba by pewnie wziąć w razie co. ja tam od biedy mogę spać pod chmurką :D http://www.horice.org/cz/infocentrum/ubytovani/ ceny w granicah 40 PLN Edytowane 10 Maja 2013 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ario, mam wrażenie, że reszta albo olała temat albo nie ma czasu tu zaglądać...Karol !! Karol !! Jedziesz ?? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 hmmm trudno, Karola będę widział jutro i na pewno go spytam, ale stawiam, że się nie wycofał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Kurde jak nikt nie jedzie na 1 dzień to dawajcie znać, nie chce mi się wracać samemu ... może wyrwę się na 2 dni ... :cool: w drodze powrotnej można wjechać i coś zwiedzić co wy na to ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ja bym bardzo chętnie się z wami chłopaki przejechał na 1 dzień, ale moto mam u mechanika, i nie ma jeszcze diagnozy 100% co mu dolega :banghead: i nie wiadomo kiedy do mnie wróci :banghead: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Monster zawsze możesz robić jako plecak :) hehehe :biggrin: U mnie nie musisz pytać aby zająć miejsce na tyle ... hehehe Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi