rvd1987 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dobry dzien :-). Troszke czasu mnie juz tu nie bylo :P... Slabo cos chodzicie do kosciola,bo wymarzonej wiosny nic a nic nie widac. A na youtubie caly czas konkrety jezdzaja :-) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Tak na marginesie, bo widze, ze piszecie o zakupach - niektóre oleje motocyklowe są dostępne u mnie w sklepie. Jakby ktoś potrzebował - możecie dać znac. Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (...) zanabyłeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 spotkanie sie udalo, nie mialam okazji wczesniej tu zajrzec :) czekam juz na nastepne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Dobry dzien :-). Troszke czasu mnie juz tu nie bylo :P... Slabo cos chodzicie do kosciola,bo wymarzonej wiosny nic a nic nie widac. A na youtubie caly czas konkrety jezdzaja :-) Wszystko ok tylko że to nie nasz kraj i można tylko pomarzyć!! :banghead: :wink: Tak na marginesie, bo widze, ze piszecie o zakupach - niektóre oleje motocyklowe są dostępne u mnie w sklepie. Jakby ktoś potrzebował - możecie dać znac.a jakie dajesz rabaty?? :biggrin: spotkanie sie udalo, nie mialam okazji wczesniej tu zajrzec :) czekam juz na nastepne :D Też jestem za kolejnym spotkaniem!! :cool: Życze wszyskim zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt wielkanocnych !!!! mokrego dyngusa !!! bogatego zajęca :biggrin: :biggrin: może przyniesie komuś nowego sprzęta :biggrin: ;) Edytowane 30 Marca 2013 przez Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłusownik Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów, szczególnie tych poznanych na ostatnim spotkaniu jak i tych których (mam nadzieję) poznam w trasie, na zlotach lub innych tego typu spotkaniach. W końcu pokonałem lenistwo związane z zarejestrowaniem sie na forum, wypełniłem kilka okienek i jestem;) Moja Hania od wczoraj "oddycha pełna piersią" i w związku z tym mam pytanie do doświadczonych motórowców. Jak reaguje nasza lokalna policja na wszelkie udziwnienia w naszych sprzętach? Szczególnie interesuje mnie reakcja na przekroczone decybele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Cześć Kłusownik :) Jak mogą reagować? w jeden sposób gdy przekroczysz decybele to zabierają dowód i na przegląd... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=q8rTS48gI8Q Troche przypomnienia na zbliżający się sezon a zarazem nawiązanie do tego o czym rozmawialiśmy na spotkaniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłusownik Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 tak wiem,Cześć Kłusownik :) Jak mogą reagować? w jeden sposób gdy przekroczysz decybele to zabierają dowód i na przegląd... ale to teoria, mam nadzieje że w praktyce będzie inaczej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 za decybele na terenie leszna to nie wiem czy wezma bo jeszcze nie widzialem zeby ktorys mial miernik a nawet jesli to jestem ciekaw czy potrafia prawidlowo robic pomiar co prowadzi do tego ze nie maja podstaw do zabrania dowodu ( czyli pomiar powinien byc robiony na wysokosci wylotu a nie nad i chyba pol metra od wydechu lub metr juz nie pamietam, a drugie to to ze musi byc dokonany w miejscu gdzie nie odbywa sie ruch drogowy :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Kłusownik, ch***j z decybelami , byle byś odblask miał z tyłu :) Po rowerowym odblasku poznasz motórzyste z Liszna ;) Kupiłem "dyche" z Leszna i zgadnijcie co mam pod blacha , no zgadnijcie ! Nieorginalny O D B L A S K :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Kłusownik, ch***j z decybelami , byle byś odblask miał z tyłu :) Po rowerowym odblasku poznasz motórzyste z Liszna ;) Kupiłem "dyche" z Leszna i zgadnijcie co mam pod blacha , no zgadnijcie ! Nieorginalny O D B L A S K :D ODBLASK musi być :biggrin: hehehe Pokaż fotkę tej Twojej ZX10R !!!!!!!!!! Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) a ja mam niechomologowane podświetlanie tablicy, ledwo widoczny odblask, pogiętą tablice troszeczkę za głośny wydech i jest jeszcze jedna rzecz której w sumie nie mam... dowód rej... Edytowane 30 Marca 2013 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ku*wa , Karol, skleroza. Po świetach na bank :P Monster ... http://www.bikepics.com/members/rudyfws/05zx10r/ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Rudy, ładna dycha :) teraz będziesz najszybszy :DI pamiętaj - nie jeździj szybciej niż potrafi latać Twój anioł stróż ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi