Ford Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Dobra dobra!!Jest okazja by się spotkać i obgadać zlot w Bydgoszczy oraz wypić piffo w miłym towarzystwie!! :tongue: :tongue: :tongue: Edytowane 26 Marca 2013 przez Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 nie zawężajmy tylko do kobiet bo się okaże, że będziemy tylko dwie Conny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Julak napisze Ci jutro sms!! Troche o nas!! :crossy: :crossy: :crossy: Jestem ciekaw czy zgadzacie sie z tym filmikiem :excl: :excl: :excl: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 niektóre komentarze przesadzone, 'dwiescie w miescie' i palenie gumy jako rozgrzewanie opon :P ale co do wypadkow to prawda, że większość jest przez auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ten filmik troche pusty, coś jak te wszystkie teksty którymi podpisują obrazki z motocyklami...Osoby które mówią w tym filmie robią to tak flegmatycznie, że czułem sie jak na rekolekcjach w podstawówce :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Oj laski - ale motacie :) ps. Takie info, które właśnie wpadło mi w oczyOczywiście pewnie będzie jakiś zorganizowany wyjazd paczka spod Mamuta jakby co... Edytowane 27 Marca 2013 przez cita Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 jedna z pierwszych opcji na rozpoczęcie, może i by się człek przejechał bo głodny jeżdżenia bedzie :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ps. Takie info, które właśnie wpadło mi w oczyOczywiście pewnie będzie jakiś zorganizowany wyjazd paczka spod Mamuta jakby co... My na pewno jedziemy. Zanim się przeprowadziliśmy do Leszna rozpoczynaliśmy sezony w Poznaniu więc choćby i z sentymentu pojedziemy :)Poza tym widzę, że w tym roku nowa miejscówa. Może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Co roku nowa? Hmmm...Dawno temu były na Stadionie. Później z różnych względów spoty nie mogły odbywać sie na parkingu przed Lechem i przeniosły sie na Malte, za górkę. Inny były trasy przejazów i ew. koniec przejazdu. ps. conny a Ty nie na spotkaniu? Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Co roku nowa? Hmmm...Dawno temu były na Stadionie. Później z różnych względów spoty nie mogły odbywać sie na parkingu przed Lechem i przeniosły sie na Malte, za górkę.Inny były trasy przejazów i ew. koniec przejazdu.Nie zapominaj o rozpoczęciach pod Areną! Cóż to był za widok patrzeć z tych niewielkich górek na tysiące motocykli wokół Areny! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No tak, faktycznie były i tam :D Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ford - poniżej link do Larssona, o który prosiłeś.http://www.larsson.pl/index.phpUdanych zakupów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Dziękuje :biggrin:Jak po wczorajszym spotkaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Mamy z Julką mnóstwo fajnych babskich pomysłów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem ciekaw jakich!!Mam nadzieję że wczoraj nie wypadłem głupio!!?? :rolleyes:Jeśli tak to przepraszam!! :blush:Cieszę się że mogłem Cię poznać!!Dzięki za stronkę sporo części w odpowiednich cenach!! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi