RudyXJ Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 alledrogo, kupilem jako używka, ponoć założone kilka razy a gość wysprzedaje moto i wszystkie graty (na innych aukcjach) a brubeck wygląda jak nowy więc nie żałuje. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Witam. Wie ktoś kiedy jest otwarcie sezonu w Lesznie?? Podajcie termin i miejsce!! :icon_question: Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Narazie nie ma żadnych informacji o rozpoczęciu sezonu w Lesznie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 W Środzie Wlkp. rozpoczęcie 27.04.2013... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 No właśnie już wszędzie wkoło są podane terminy rozpoczęcia sezonu, a w Lesznie nic. Mam zamiar mój sezon jutro rozpocząć :) oby pogoda dopisała.Do Środy Wlkp. oczywiście jedziemy :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jestem ciekaw kto latał dzisiaj na jednym kole gsxr x 2 spod świateł przy CH Manhattan ... Maciej ty już sezon rozpocząłeś z tego co pamiętam w grudniu hehehe.... na parkingu ... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 hahah to byl Mati :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem ciekaw kto latał dzisiaj na jednym kole gsxr x 2 spod świateł przy CH Manhattan ... Maciej ty już sezon rozpocząłeś z tego co pamiętam w grudniu hehehe.... na parkingu ...Hehe w lutym też jeździlem :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pewnie w kwietniu zrobią otwarcie tak jak w innych miastach!!Kto się zajmuje organizacją?? :ph34r: :ph34r: Chłopaki podpowiedzcie gdzie dajecie moto do mechanika bo mam troche roboty przy nim ??!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pewnie w kwietniu zrobią otwarcie tak jak w innych miastach!!Kto się zajmuje organizacją?? :ph34r: :ph34r: Chłopaki podpowiedzcie gdzie dajecie moto do mechanika bo mam troche roboty przy nim ??!! :crossy: Mam nadzieję, że w tym roku rozpoczęcie sezonu w Lesznie nie będzie tak beznadziejne, jak ostatnio.. Nie wiem, czy nie-chłopaki też mogą odpowiedzieć na Twoje pytanie :), ale ja swoje motocykle oddaje do Sławka z Lasocic (Kran motocykle - http://www.kranmotocykle.pl/ ) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Co tam masz przy CBR do zrobienia?? Te 2 GSXR to pewnie Mateusz i KJS :) Jeździł ktoś dzisiaj?? Edytowane 2 Marca 2013 przez glaca1427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 ja jezdzilam ale tu tylko w moich rejonach bo musze wydzial komunikacji odwiedzic jeszcze...:)moje malenstwo po przejazdzce:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja też jeździłem i widziałem Cię glaca1427 :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Conny każdy kto podzieli się ważnymi informacjami może pisać!!Ja jestem za tym by na forum było więcej kobiet!Co do Kran motocyle to też o nim myślałem!!Przy moto mam do zrobienia gaźniki, olej, filtry, zawory i napęd!! :icon_mrgreen: Troche jest ale mam nadzieje że mnie gdzieś wciśnie w kalendarz!!Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Maciejro Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Co tam masz przy CBR do zrobienia?? Te 2 GSXR to pewnie Mateusz i KJS :) Jeździł ktoś dzisiaj??Glaca zostałeś zarejestrowany przez kamery na poznańskiej! :P czekałem w dłuuuuugiej kolejce do Karchera i widziałem kilka osób jeżdżących na sprzętach m.in. Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi