Ario Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 dla niewtajemniczonych od 1:11 było tak głośno, że mikrofon w tel. się usrał na moment :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 oj tam oj tam - już zaraz głosno :P Joey głośniej w namiocie pierdzi :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ludziska!!!! Żyjecie??? :wink: Może jakieś PIWKO w Motorze :biggrin: ??????????? Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 melduje sie! i zaraz do pracy spadam ! :( Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Motocykliści z okolic Leszna, jak przygotowania do sezonu???U mnie filtry, olej, płyny zakupione - czekają na zmianę... I nowiuśki kask czeka w kartonie ;) Już nie mogę się doczekać zejścia śniegu... pozdr LWG Edytowane 24 Lutego 2013 przez bodzes82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 u mnie tez wszystko juz czeka tylko nie ma jak bo pizdzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Hey...Mam do was pytanko. Czy używacie bieliznę termoaktywną?Proszę was o opinię. W sieci atrakcyjnie cenowo można znaleźć takie firmy jak HI-TEC, Grene, Nordcamp, Brugi do 120zł maxNa forum w wątku dot. bielizny termo polecali Brubecka, Crafta ale ceny tutaj dużo wyższe 200-250 komplet. Dzięki Edytowane 24 Lutego 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) czy używacie? Używacie :) ja w sumie bez niej się nie ruszam. Mam komplet Grene i cenowo to hit i daje radę. Mam kilka gór jeszcze Bruebecka, i Helly Hansen i są jakościowo jakby lepsze. Grene jest jednak ok, chociaż po pierwszych kilku praniach się mechaci... Wniosek : NIE PRAĆ ! :P Edytowane 24 Lutego 2013 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Thx Ario... Dużo właśnie opinii jest na temat Grene, dużo czasem sprzecznych ...Chciałbym wyposażyć się w komplet termoaktywnej pod tekstyl i pod skórę, którą nadal poszukuje na alledrogo ... Z tym praniem to chyba przesada Ario co... hehehe :wink: Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) ja mam komplet Grene chyba z 3 lata. Żadnych przetarć, itp. Tylko się zmechacił od prania. Bez niego użytkowanie kombiaka skórzanego latem byłoby koszmarem :) Moim zdaniem bielizna termo z Lidla też dałaby pewnie radę więc nie ma co przepłacać :D Edytowane 24 Lutego 2013 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Dzięki Ario .... Jutro podjadę na Śniadeckich 1 i oblukam tą bieliznę Grene. Na stronie widać, że jest dostępna. W Sportingu jest wyprzedaż jakby ktoś był zainteresowany 4F brak rozm. męski XL. Mają też tam HITECa i Brubeck. Edytowane 24 Lutego 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Kalendarz UFO plast w Pdf. dla chętnych :wink: http://www.ufoplast.com/it/mx-enduro-downloads# Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Co do bielizny termoaktywnej to nalezy zwrocic szczegolna uwage do jakich zastosowan ma byc.Inaczej mowiac czy ma byc chlodzaca czy ocieplajaca,Doskonale pamietam jak Witas zalozyl pod kurtke i spodnie skorzane komplet brubecka czerwonego (termo) w lecie przy okolo +30 :DZagotowanie to bylo malo powiedziane :P Ja chlodzacej nie uzywam, za to ocieplajacej glownie na nartach, ale zdarzylo mnie sie kilka razy na moto tez ubrac (zima oczywiscie :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A mi dziś przyszedł komplet brubecka cooler`a, potrzebowałem czegoś pod kombi na lato, bo bez kombi nie lubie jeździć a w letnie gorączki w kombiaku można zwariować, poczytałem wiele dobrych opini o coolerze i sie skusiłem, tymbardziej, że cena b. atrakcyjna, zobaczymy latem jak to sie sprawdzi... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 RudyXJ gdzie złapałeś taką b.atrakcyjną cenę za coolera ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi