Marecki_ Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Majka, zwiększyłabyś zainteresowanie kombinezonem, gdybyś zaprezentowała go zupełnie bez niczego pod kurtką, pokazując jego walory użytkowe :tongue:Widziałem, że zmieniłaś maszynę - a miało być chyba coś innego? Nie mniej jednak czarny Z jest piękny :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Majka, zwiększyłabyś zainteresowanie kombinezonem, gdybyś zaprezentowała go zupełnie bez niczego pod kurtką, pokazując jego walory użytkowe :tongue:Widziałem, że zmieniłaś maszynę - a miało być chyba coś innego? Nie mniej jednak czarny Z jest piękny :buttrock: haha +1 :D dlaczego sprzedajesz kombiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Hehe Sweet focia na pace busa :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Hej Majka, Z-et nie będzie Ci pasował do kombiaka?Tak na marginesie to mi też udało się jeszcze polataćw starym roku, troche tylko zmokłem, ale było git. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez kamelS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 w kombiaka sie z trudnosci juz mieszcze... swieta i studia zrobily swoje :) GSXR bedzie w 2013r:) najpiewr sie tym naciesze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witajcie,jeżeli ktoś z tu obecnych chciałby przesiąśc sie na coś wagi ciężkiej to mam na sprzedaż swoje SUZUKI VZR 1800 w dziale giełda,niektórzy z was znają ten sprzęcik,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Poniżej podaje info dla zainteresowanych tematem naszywek: Serdecznie witam, Z uwagi na to, że temat naszywek Forum Motocyklistów ciągnie się od dłuższego czasu, a zamówień nie przybywa ruszam z produkcją. Z uwagi na małą ilość zamówień muszę ogólny koszt podzielić na mniejszą ilość sztuk i cena wzrasta o 3 zł zarówno w opcji z klejem, jak i bez.Więc: naszywka do przyszycia 13złnaszywka z klejem 15 złW cenę wliczona wysyłka listem zwykłym, priorytetowym. Jeśli wciąż jesteś zainteresowany/a proszę o potwierdzenie zamówienia w formie:[imię i nazwisko][liczba sztuk][przyszycie / klej][nick do nadrukowania na naszywce] Na wiadomości zwrotne czekam 2 tygodnie tj. do końca miesiąca. 1 lutego wyślę numer konta i naszywki powinny pojawić się w Waszych domach w ciągu tygodnia. email: [email protected] Link:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/155695-naszywki-fm-2012/page__hl__naszywka__st__20 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czy wszyscy popadli w sen zimowy wraz z motocyklami?? Może jakieś spotkanie w Motorze zorganizujemy?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja w dniu dzisiejszym odpaliłem moją kozę założyłem lusterka i ODBLASK tylny i postanowłem pojechać na zaległy przegląd... koza chyba się pokapowała gdzie jedziemy i w połowie drogi odmówiłą posuszeństwa i po około 30 min odpaliła ponownie...na PKS'ie dowiedziałem się ze mogę zaliczyć przegląd ale negatywnie... mam wymienić sobie tabligę rej., chomologowane podświetlanie i bardziej widoczny odblask...zeby nikt nie mówił ze się nie starałem ale chyba kolejny rok przepękam bez dowodu... hehe... czy ktoś jeszcze zaczął przygotowania do sezonu? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 eeee a na PKSie tacy spoko są zawsze... dziwne. co do przygotowań... my z Asmo ciężko pracujemy żeby Tołdi był ogotwy ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Czy wszyscy popadli w sen zimowy wraz z motocyklami?? Może jakieś spotkanie w Motorze zorganizujemy?? :) Maciej - to jest prowokacja, prawda? Bo dobrze wiesz, co robimy z moim małym Bandytą! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 zeby nikt nie mówił ze się nie starałem ale chyba kolejny rok przepękam bez dowodu... hehe... czy ktoś jeszcze zaczął przygotowania do sezonu? Ja juz 2 lata jezdze bez przegladu :D Przygotowania chialbym ale zalezy jak sie pogoda spisze.Od wtorku pogoda byla spoko aby jezdzic ale nie mialem jak w nd i pn sprzeta do wro zabrac.W ten weekend zapowiada sie powtorka z rozrywki fuck :banghead: A pomyslec ze zeszlej zimy tylko 3 tyg nie jedzilem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Pierwsza jazda w tym roku zaliczona. :biggrin: Było super choć troszkę zimno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Maciejro Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pierwsza jazda w tym roku zaliczona. :biggrin: Było super choć troszkę zimno :) Nigdy nie jest zbyt zimno...są tylko źle ubrani motocykliści :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 i co ze spotkaniem w pt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi