Ario Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 pojedziemy i obadamy :D to kiedy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Może na trzech króli ??? :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 ja proponuje jak tyko się zrobi ciepło :D czyli jak naj szybciej :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 dzisiaj było ciepło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja wczoraj pokręciłem się po Lesznie między 13 a 15 nawet kilka osób widziałem na sprzętach coś pięknego wyjechać motocyklem w ostatni dzień roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja wczoraj pokręciłem się po Lesznie między 13 a 15 nawet kilka osób widziałem na sprzętach coś pięknego wyjechać motocyklem w ostatni dzień roku ! Widziałem Cię koło Galerii Leszno ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Też ostatnio nie wytrzymałem i w 2 dzień świąt włożyłem aku do Vitka i odrobinę pojeździłem, choć złapał mnie deszcz :( Ale i tak było cudownie :) Miny ludzi - bezcenne :) :) :) A pochwalę się jeszcze ;)Na koniec roku nabyłem japońskiego klasyka Hondę CBX 650 E z 1985r :buttrock: Technicznie wyprzedzał epokę, no i ma w sobie to "coś".Stan motocykla jest rewelacyjny (przebieg 38946- wszystkie elementy i stan wskazują, że oryginalny). Moto stało w ciepłym garażu u holendra (1 właściciela). Normalnie mam cieszone :) Spójrzcie sami (zdjęcia jeszcze z ogłoszenia): Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 zajebisty :) gratulacje. Ty to zawsze trafisz na okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Gratulacje, naprawdę widać, że rewelacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 dopiero co kupiłeś i już sprzedajesz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Siemanko. Nie zamierzam sprzedawać - na allegro jest nadal ogłoszenie z którego kupiłem- facet nie usunął. Gość wystawił późnym wieczorem, a na drugi dzień u niego byłem i kupiłem :)Idę go pogłaskać i wypić z nim piwko do garażu :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Fajne MOTO :) GRATULACJE !!! :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Gratulacje Marecki.Ladny emerycki sprzecior w sam raz na zloty parady rajdy itp :D Rozumiem, ze Vitek zostaje? Edytowane 3 Stycznia 2013 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 pewnie, ze zostaje :) obie hondy juz sie zaprzyjaznily :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) jakby ktos chcial to mam na sprzedaz moj kombinezon: IXS r. 38 , cena 700 do ugadania:) 661635501 pisac..http://www.facebook.com/media/set/?set=a.448881158500887.106946.100001370193787&type=1 Edytowane 5 Stycznia 2013 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi