Maciej_04 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tak w zasadzie to w piątek nie miałem w planach jeżdżenia, ale skoro już musiałem na przegląd jechać to tak jakoś wyszło i trochę polatałem :). Sezonu nie zakończyłem, myślę że jeszcze pogoda i czas dopisze. :biggrin:Conny miałem bandziorka zaparkowanego na Zielonej, ale nie było Cię w pracy, ale nic straconego będzie jeszcze okazja żeby się przywitały. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Czy ktoś w Lesznie tak będzie jeździł zimą ???? ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 to jak z ta "wigilia" nasza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 15.12 aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czy ktoś w Lesznie tak będzie jeździł zimą ???? ;) Ktoś by się i znalazł, ale skąd chcesz w Lesznie tyle śniegu wziąć?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Siemka, niedawno miałem trochę więcej czasu niż zwykle na przemyślenia. "Wczasy" na Kiepury i tak se odświerzyłem kilka archiwalnych numerów prasy motocyklowej. Znalazłem fajny artykuł o barierach energochłonnych tak namiętnie montowanych przy wszelkich możliwych miejscach przy drogach. O ile energię samochodu to wytłumi o tyle motocyklista się o nią mocno odbije, ale najgorsze jak ślizgiem na tyłku wpadnie w słupki pod barierą. Na zachodzie europy w jakichś tam krajach zważając na bezpieczeństwo motonitów trochę ten temat przemyśleli i konstrukcja tychże barier się zmienia, tak żeby wszyscy byli bezpieczni. Wracając z tych przymusowych wczasów krew mnie zalała jak zobaczyłem nowe bariery na wylocie z Leszna w kierunku na Wrocław, teksańska masakra przy nich to bajeczka. Co ok 1 metr stalowy słupek, a między nimi stalowa pleciona lina. Pierwsze co mi przyszło do głowy to co by było gdybym się na tym zawiesił tak przy ok 70 km/h ............... żadnych szans. Resztki będą zbierali jeszcze przez pół kilometra. Co o tym sądzicie, mam wrażenie , że to kolejny absurd......szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Siemka, niedawno miałem trochę więcej czasu niż zwykle na przemyślenia. "Wczasy" na Kiepury i tak se odświerzyłem kilka archiwalnych numerów prasy motocyklowej. Znalazłem fajny artykuł o barierach energochłonnych tak namiętnie montowanych przy wszelkich możliwych miejscach przy drogach. O ile energię samochodu to wytłumi o tyle motocyklista się o nią mocno odbije, ale najgorsze jak ślizgiem na tyłku wpadnie w słupki pod barierą. Na zachodzie europy w jakichś tam krajach zważając na bezpieczeństwo motonitów trochę ten temat przemyśleli i konstrukcja tychże barier się zmienia, tak żeby wszyscy byli bezpieczni. Wracając z tych przymusowych wczasów krew mnie zalała jak zobaczyłem nowe bariery na wylocie z Leszna w kierunku na Wrocław, teksańska masakra przy nich to bajeczka. Co ok 1 metr stalowy słupek, a między nimi stalowa pleciona lina. Pierwsze co mi przyszło do głowy to co by było gdybym się na tym zawiesił tak przy ok 70 km/h ............... żadnych szans. Resztki będą zbierali jeszcze przez pół kilometra. Co o tym sądzicie, mam wrażenie , że to kolejny absurd......szkoda gadać.jaki kraj taki batmanjaki kraj tacy terroryści .taki kraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ario ja myślę, że aktualny:) Już mam wpisany w swój kalendarz:D Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 O której godzinie zbieramy się na "wigilię" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 a gdzie to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 a gdzie to będzie?w motorklubie na zielonej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 to o ktorej sie widzimy?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja tak miedzy 20 a 21 się pojawię, ale nie wiem jak inni bo cisza zapanowała na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 gadałem z Asmo i mówił, że będzie, ja planuję też wpaść na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Może i ja się podepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi