Ario Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 8. albo 15. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) 15, 8 nie wiem na ktora potrafilam bym dotrzec- zawody poza lesznem Edytowane 20 Listopada 2012 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 15 mógłby być - postaram się być :cool: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Marecki zrób rezerwację :D P.S. kto mnie odwiezie do domu? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Z rezerwacją to nie problem :)Ario, też mam ten ból... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 w ostateczności mnie odprowadzisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jeżeli to będzie 15....to i może ja będę :blush: a wtedy moi drodzy chłopcy nie będziecie mieli probelmu....zgodnie z tradycją :rolleyes: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 masz być!!! :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ok 15sty pasuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Bardzo postaram się żeby być :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Montował może ktoś takie tanie xenony, bo się zastanawiam nad włożeniem ich do bandita i nie wiem jak to będzie świecić i jak przy kontroli drogowej :) .http://allegro.pl/ze...2774286001.html Ja założyłem takie za ok 150,00 i sam się zastanawiałem po co to zrobiłem, w sumie świeciły ok, niebieskie (czytaj białe) światło cholernie męczy oczy. Z policją nie było problemu, na przegląd założyłem zwykłą żarówę i tak już zostało. Napewno nie założę "xenonów". Do dziś mam je w garażu sprawne na 100%, jak chcesz to Ci je oddam za połowę. Żarniki H7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja założyłem takie za ok 150,00 i sam się zastanawiałem po co to zrobiłem, w sumie świeciły ok, niebieskie (czytaj białe) światło cholernie męczy oczy. Z policją nie było problemu, na przegląd założyłem zwykłą żarówę i tak już zostało. Napewno nie założę "xenonów". Do dziś mam je w garażu sprawne na 100%, jak chcesz to Ci je oddam za połowę. Żarniki H7.Właśnie dzisiaj zarejestrowałem bandita i zaliczyłem pierwszy wyjazd i stwierdzam, że oryginalnie montowane żarówki HB4 są Ok :) , więc po co je zmieniać. Odpuszczam sobie tanie xenony. Pogoda dzisiaj dopisała i całkiem przyjemnie się jeździło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Właśnie dzisiaj zarejestrowałem bandita i zaliczyłem pierwszy wyjazd i stwierdzam, że oryginalnie montowane żarówki HB4 są Ok :) , więc po co je zmieniać. Odpuszczam sobie tanie xenony. Pogoda dzisiaj dopisała i całkiem przyjemnie się jeździło :biggrin: oj nieładnie Maciej , nie odwiedziłeś mnie łobuzie !!!! ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Do Macej_04 , dobra decyzja wydaje mi sie z tymi ''xenonami'' lepiej te kase w dobre crash pady zainwestować :banghead: A swoją drogą to mam nadzieje, że mi też uda się wtym roku może jeszcze kilki kilomtrów nakręcić. Acha , fajny sprzęt, 1200 budzi respekt. Do Macej_04 , dobra decyzja wydaje mi sie z tymi ''xenonami'' lepiej te kase w dobre crash pady zainwestować :banghead: A swoją drogą to mam nadzieje, że mi też uda się wtym roku może jeszcze kilki kilomtrów nakręcić. Acha , fajny sprzęt, 1200 budzi respekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Właśnie dzisiaj zarejestrowałem bandita i zaliczyłem pierwszy wyjazd i stwierdzam, że oryginalnie montowane żarówki HB4 są Ok :) , więc po co je zmieniać. Odpuszczam sobie tanie xenony. Pogoda dzisiaj dopisała i całkiem przyjemnie się jeździło :biggrin: Oj oj! My też w piątek polataliśmy - mogłeś dać znać, to by się nasze dziory poznały w końcu :happy: A może w najbliższych dniach będzie jeszcze okazja, żebyś naprawił swój błąd :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi