Lina Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Piękna ta Twoja nowa Bestia Macieju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Bandyta Maciej :) Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jeszcze raz wielkie dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jak weźmiesz Kasię na plecak to będzie i Piękna i Bestia. I Maciej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Zimno się zrobiło i nasze forum jakoś wymarło..Naprawdę już nikt nie jeździ??.. :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ja na razie nie mam na czym i tak się zastanawiam, czy w tym roku rejestrować bandziorka. Chyba, że na plecak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Maciejro Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Maciej z tego co tutaj widzę to chyba powinieneś zmienić swoje zdjęcie w profilu :) spóźnione, ale szczere gratulacje nowego zakupu!! odnośnie plecaka to nie jesteś sam hehehe :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 nie rejestruj bedziesz placic w puste jak sie zacznie sezon to wtedy zacznij dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Zdjęcie zmienię tylko muszę ja najpierw zrobić :) , a co do rejestracji to postaram się wytrzymać może do lutego, marca i wtedy pojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ładna lokomotywa, niech moment obrotowy będzie z Tobą :D Też się pochwale : mam nowy wydech :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 RudyXJ Ładna lokomotywa, niech moment obrotowy będzie z Tobą :D Też się pochwale : mam nowy wydech :P A coś jeszcze w środku wydechu jest czy już wyprułeś ??? ;) hehe aby wszystkich zagłuszyć ?? :wink: hehe Pozdro :wink: RudyXJ Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 przelotowy trioval, ale ma wnętrznosci, jest przyjemniejszy do ucha, nie ma takiego blaszanego dzwonienia , ale nadal strzela i pluje ogniem :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Rudy najpierw chcesz sprzedawać VTRę a teraz w puszkę inwestujesz...? plany się zmieniły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jak tam Glaca na motorze się jeździło w niedzielę np. na ul 17 Stycznia ?? hehe ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Było fantastycznie tylko troszkę zimno :) Pojeździłem z 15 min. i palcy u rąk nie czułem :( Edytowane 30 Października 2012 przez glaca1427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi