Marecki_ Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dzięki wszystkim za udaną imprezkę :)Szczególne podziękowania dla Karola i Ady za transport - stawiam piwo przy najbliższej okazji ;) Przy takiej mgle, jakoś cienko widzę jazdę... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dzięki wszystkim za udaną imprezkę :)Szczególne podziękowania dla Karola i Ady za transport - stawiam piwo przy najbliższej okazji ;) Przy takiej mgle, jakoś cienko widzę jazdę... +1. Karol, Ada dzięki za transport :) teraz już przynajmniej pamiętam, że wiecie gdzie mieszkam ;) Złoty dzięki za pamięć :D ...i telefon o 04:09 :D jak widzisz byliśmy zbyt zaaferowani z Mareckim żeby dać Ci znać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Złoty dzięki za pamięć :D ...i telefon o 04:09 :D jak widzisz byliśmy zbyt zaaferowani z Mareckim żeby dać Ci znać :D :) luzik :) nastepnym razem mam nadzieje ze juz nie bede mial zoobowiazan i bede mogl z Wami bardziej sie integrowac :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 No Złoty dzięki za transport :wink: Miło było wczoraj was wszystkich zobaczyć :biggrin:Dziś pożegnałem sezon na torze , było super 19 stopni i słoneczko na bezchmurnym niebie :biggrin: Ps,. Karol żałuj oj żałuj bracie :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 dziekuje w imieniu swoim i siostry. szkoda ze nie moglysmy zostac dluzej::( +zlotyyy dziekujemy za podwozke:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 dziekuje w imieniu swoim i siostry. szkoda ze nie moglysmy zostac dluzej: :( +zlotyyy dziekujemy za podwozke:P na wigilijnym piwie będzie okazja zostać dłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Bandziorek praktycznie kupiony tylko formalności jeszcze do załatwienia i za kilka dni będzie stał u mnie w garażu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 chciałem napisać, że po xj bandit to błąd, ale widzę, że to b12 więc gratki. będzie czym ganiać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 gratulacje i pociechy ze sprzetu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Maciej, gratuluje! B12 z tych lat są bardzo dobre- oby się sprawował :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dzięki wszystkim :) mam nadzieję że bandziorek będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Bandyta jak marzenie! Niech Ci się dobrze jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Bandyta jak marzenie! Niech Ci się dobrze jeździ. Wielkie dzięki A teraz bardziej przykra sprawa Sławek z Kran Motocykle Lasocice właśnie przekazał mi informacje, że w środę o godz. 11.00 na cmentarzu na Grzybowie jest pogrzeb motocyklisty i prosił aby poinformować dalej. Edytowane 22 Października 2012 przez Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 nie ma mnie na forum i juz mnie nikt nie poinforuuje o melanzu w Motoklubie nie ladnie;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Piękny BANDZIOR :) Gratulację Maciej :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi