_Conny_ Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ci, którzy przyjdą wcześniej niż o 21 - jest dla nas rezerwacja w motorze, od 20 wprawdzie, ale wcześniej raczej nikt tam miejsca zajmować nie będzie. Więc zajmujcie miejscówy i czekajcie aż reszta przybędzie ok. 21 :) (reszta, czyli Shaki, Lina ze Skorpionem, Retsot, Maciej ze swoją Kobietą i ja) PS to będzie pożegnalne piwo dla "żółtej strzały" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Zglaszam swoja obecnosc na dzisiejszym wieczorze zapoznawczo/integracyjno/pijackim <<<< chodz nie tkne procentow, poniewaz zoobowizania weselno/poranne uzgodnione ... >>> ale bedzie mi milo Wasze mordki zobaczyc :):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ci, którzy przyjdą wcześniej niż o 21 - jest dla nas rezerwacja w motorze, od 20 wprawdzie, ale wcześniej raczej nikt tam miejsca zajmować nie będzie. Więc zajmujcie miejscówy i czekajcie aż reszta przybędzie ok. 21 :) (reszta, czyli Shaki, Lina ze Skorpionem, Retsot, Maciej ze swoją Kobietą i ja) PS to będzie pożegnalne piwo dla "żółtej strzały" :P Tak do końca to dopiero w niedzielę będę pewny jak będzie sprzedana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasss Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wiec sprawa wygląda następująco na chwilę obecną. Ja jadę busem i motorek na pace. Mam jeszcze 1 miejsce wolne dla motoru ale dla pasażera nie gdyż jadą ze mną moje 2 kobietki :) Wyjeżdżam z Leszna o 8.00 rano, gdyż chcę być na torze o 10.00 i jeździć do końca tj 14.00 (koszt 80zł). http://www.wallravra...om/?page_id=147 Jakieś pytania?? Proszę pisać? Chętnie pomogę :wink: Uhm... myslalem ze wyjazd bedzie na kolach, wiec chyba odpuszcze, moze innym razem jak bedzie wiecej chetnych.Ale jakby co to na niedziele pisze sie na smiganie jak ktos bedzie jezdzil...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Więc do zobaczenia w motoklubie :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witajcie :) Spoglądam za okno i jedno co mi przychodzi na myśl to ... a miało być tak ładnie i pięknie dzisiaj ... :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 A ja mimo wszystko kilka km zrobie liczba że jeszcze się rozpogodzi.Najprawdopodobnie atakuje zamek Grodziec bo wczoraj zostal mi polecony jako sprawdzone miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) A ja mimo wszystko kilka km zrobie liczba że jeszcze się rozpogodzi.Najprawdopodobnie atakuje zamek Grodziec bo wczoraj zostal mi polecony jako sprawdzone miejsc barthazz atakuj bo Monster pod ZG na torze ma piękne słońce... takie mgły myślę że jedynie lokalnie się utrzymują ... PSCiekawi mnie jak Maciej pod DW ze swoją XJtą ... Edytowane 21 Października 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witajcie :) Spoglądam za okno i jedno co mi przychodzi na myśl to ... a miało być tak ładnie i pięknie dzisiaj ... :) Jak spojrzałam dziś rano za okno, to nie byłam pewna czy to efekt wczorajszej "moto-integracji" czy mgła.. :P 3mamy kciuki za powrót Macieja Bandziorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) INFOod Macieja: jest w drodze po Bandziora ... Tak wiec wszystko przebiegło zgodnie z planem ... Edytowane 21 Października 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 No widzisz Wojtek - słuszny był wczorajszy toast pożegnalny dla żółtej strzały. Tylko teraz trzeba by jeszcze wypić za B12! Moja Suzi się ucieszy na kolejnego dziora w lesznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkichWłaśnie jadę z Wrocławia do Śremu po bandziora ;-) narazie wszystko przebiega zgodnie z planem choć mgła była rano taka że ledwie było liczniki w Yamaszce widać. Odezwę się jak już dotrę do Leszna.Pozdrawiam. :) Edytowane 21 Października 2012 przez Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Właśnie jadę z Wrocławia do Śremu po bandziora ;-) Maciej - kiedy nam pokażesz swoją nową bestię ??.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Postaram się jak najszybciej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 hello!! czy ma ktoś zamiar dziś terroryzować miasto lub okolice? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi