Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba trzeba będzie połączyć stoły! :P

Retsot i ja bierzemy ze sobą Shaki (nowa na forum i nowa wśród 'uprawnionych') i może jeszcze dwoje szczęśliwych posiadaczy niedawno zakupionej Yamashki.

Ale też będziemy raczej później niż wcześniej (praca, doktorat, remont..)

:flesje: :flesje:

Edytowane przez conny

A może ktoś nowy ma ochotę wybrać się na tor udoskonalić swoje umiejętności jazdy ??? ;)

Monster, a będziesz w sobotę na piwie w motorze? Zapytam dziś Retsot'a i może byśmy się wybrali. Ja nigdy nie miałam okazji na torze pojeździć, a doświadczenia nigdy za wiele.

Odnośnie sobotniego piwa - na którą godzinę i na ile (mniej więcej) osób rezerwować? Część osób zjawi się dopiero ok. 21, ale inni na pewno będą wcześniej, więc może na 20?

No i ile osób się szykuje tak na dłużej ? Szacuję że ok. 12 osób będzie, w porywach oczywiście więcej :)

Witam :)

moze i ja bym jechal, tez jeszcze nie mialem okazji posmigac na torze...

dajcie pozniej znac czy aktualne, co i jak, kto jedzie itd.

Wiec sprawa wygląda następująco na chwilę obecną. Ja jadę busem i motorek na pace. Mam jeszcze 1 miejsce wolne dla motoru ale dla pasażera nie gdyż jadą ze mną moje 2 kobietki :) Wyjeżdżam z Leszna o 8.00 rano, gdyż chcę być na torze o 10.00 i jeździć do końca tj 14.00 (koszt 80zł).

http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147

Jakieś pytania?? Proszę pisać? Chętnie pomogę :wink:

MONSTER ENERGY

trafiłeś w sedno :) aczkolwiek muszę skosić trawę, no bo suka urosła ... a później szajba :)

ps. rozumiem, że jutro pijemy na zakończenie sezonu? a jakieś foto jak zawsze? do południa jazda a później impra? ustawcie jakąś godz i miejsce :)

<<=== BORN TO RIDE ===>>