_Conny_ Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) Chyba trzeba będzie połączyć stoły! :P Retsot i ja bierzemy ze sobą Shaki (nowa na forum i nowa wśród 'uprawnionych') i może jeszcze dwoje szczęśliwych posiadaczy niedawno zakupionej Yamashki.Ale też będziemy raczej później niż wcześniej (praca, doktorat, remont..) :flesje: :flesje: Edytowane 16 Października 2012 przez conny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Jadę w niedzielę 21,10,2012r na tor do Kisielina. Ktoś chętny??? Ario, Wojtas, Karol, Glaca piszecie się ???? To już chyba ostatni wyjazd w tym sezonie !!! Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 ja już w tym roku nie, chciałbym pokręcić się wokół komina w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ja w tym roku na tor już nie jade. Ale po okolicy w weekend mogę polatać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 A może ktoś nowy ma ochotę wybrać się na tor udoskonalić swoje umiejętności jazdy ??? ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 A może ktoś nowy ma ochotę wybrać się na tor udoskonalić swoje umiejętności jazdy ??? ;) Monster, a będziesz w sobotę na piwie w motorze? Zapytam dziś Retsot'a i może byśmy się wybrali. Ja nigdy nie miałam okazji na torze pojeździć, a doświadczenia nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Będę z moją kobietką w sobotę na piwku, tak gdzieś około 20 do 21.30 więc pogadamy :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Odnośnie sobotniego piwa - na którą godzinę i na ile (mniej więcej) osób rezerwować? Część osób zjawi się dopiero ok. 21, ale inni na pewno będą wcześniej, więc może na 20? No i ile osób się szykuje tak na dłużej ? Szacuję że ok. 12 osób będzie, w porywach oczywiście więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasss Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 A może ktoś nowy ma ochotę wybrać się na tor udoskonalić swoje umiejętności jazdy ??? ;) Witam :)moze i ja bym jechal, tez jeszcze nie mialem okazji posmigac na torze...dajcie pozniej znac czy aktualne, co i jak, kto jedzie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witam :)moze i ja bym jechal, tez jeszcze nie mialem okazji posmigac na torze...dajcie pozniej znac czy aktualne, co i jak, kto jedzie itd. Wiec sprawa wygląda następująco na chwilę obecną. Ja jadę busem i motorek na pace. Mam jeszcze 1 miejsce wolne dla motoru ale dla pasażera nie gdyż jadą ze mną moje 2 kobietki :) Wyjeżdżam z Leszna o 8.00 rano, gdyż chcę być na torze o 10.00 i jeździć do końca tj 14.00 (koszt 80zł). http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 Jakieś pytania?? Proszę pisać? Chętnie pomogę :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 jutro latanie do 13:00. kto będzie jeździł? Marecki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 trafiłeś w sedno :) aczkolwiek muszę skosić trawę, no bo suka urosła ... a później szajba :) ps. rozumiem, że jutro pijemy na zakończenie sezonu? a jakieś foto jak zawsze? do południa jazda a później impra? ustawcie jakąś godz i miejsce :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 a wiec tak, . jutro po 19 w motorze?:) a popoludniu jazde?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 start jazdy 10:15-10:30 McD? po 19:00 picie. @majkaja mogę jeździć do 13:00 a później obowiązki rodzinne do wieczora dlatego tak nalegam na jazdę wcześniej :) kto będzie o 10:15?- mła- ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jestem dzisiaj w pracy więc już nie pojeżdżę, ale tak jak wcześniej pisałem po 21 będę w Motorze - zostawcie 2 miejsc wolne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi