Maciej_04 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A może to za sprawą wafelków pod brzózką? :laugh:A były dobre muszę sobie kupić następną paczkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retsot Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Tak Wam niby smakowały, a to Ja musiałem się poświęcić i wciągnąć 1/3 paczki żebyś nie musiał wozić ich z powrotem, hehe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Wafelki smakować smakowały :) Uwagę przyciąga niewątpliwie ogromne skupienie Macieja :) Reverka i Mała Bandziorka nie mniej urocze niestety już na drugim planie hehe :) Mr Maciejro ... na filmie z rozpoczęcia żółta XJota Macieja też była w pierwszych kadrach hehe Barthazz no powiem tak że GP na żużlu też było procentowe. Nie dałoby rady jechać od rana bez ryzyka :P PS KIEDY MONTUJEMY TO PIWO BO NA JAZDĘ RACZEJ UMÓWIĆ SIĘ JUŻ NIE BĘDZIE OKAZJI Edytowane 10 Października 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 co do piwa to proponuję jak zwykle Motor. Marecki łaskawie się odezwij i napisz czy załatwisz rezerwację. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co do piwa postaram się dopasować.Wojtek w piątek ma być słonecznie więc planuję wyciągnąć żółtą strzałę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 ooo na integracje przyjde :):):) Maciej Ty lepiej wysusz stroj, bo pewnie jeszcze mokry :P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Strój już dawno wysuszony i gotowy na kolejną ulewę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 co do piwa to proponuję jak zwykle Motor. Marecki łaskawie się odezwij i napisz czy załatwisz rezerwację. :P Ja i Retsot też jak zawsze proponujemy Motor :)Jak chcecie możemy zarezerwować u Barana jakąś miejscówę, tylko ilu nas będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 ja sie pisze jesli to w ten week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 w piątek mi nie pasuje ale w sobotę czemu nie ... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Może też bym wpadł Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Dziś jak wyszło słońce, nie mogłem się powstrzymać i zrobiłem rundę wokół komina :) Zajebiście :) co do piwa to proponuję jak zwykle Motor. Marecki łaskawie się odezwij i napisz czy załatwisz rezerwację. :P Z rezerwacją to żaden problem. Piszcie na kiedy i ustalmy wstępnie ilość osób :)Rzucam propozycję- najbliższa sobota tj. 13 października na 19.00 w MOTORZE czy pasuje??? Edytowane 11 Października 2012 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Uee, nam z kolei ta sobota nie pasuje.. szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 termin najlepiej ustalić z min. tygodniowym wyprzedzeniem żeby ludzie mogli sobie zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 termin najlepiej ustalić z min. tygodniowym wyprzedzeniem żeby ludzie mogli sobie zaplanować Popieram(y) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi