Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kolezanki i koledzy :)

Chcialbym wyjsc z propozycja zlotu malego lub duzego to oczywiscie zalezy od nas samych :)

Mysle o niedzielnym popoludniu lub jakims innym terminie pasujacym w miare mozliwosci dla wszystkich chetnych.

Jesli niedziela to moze godzina 15:30 Mc Donald

Widze ze frekwencja wypowiedzi tutaj jest skromna ale moze to sie poprawi.

Jesli takie spotkanie dojdzie do skutku, plan wycieczki mysle, ze wymyslimy na miejscu lub wypowiadajcie sie prosze tutaj :)

Narazie chetny to ja i kolega Monster :) ( jesli wroci z Poznania :) )

Mam nadzieję, że uda mi się do Was dołączyć jutro na McD ...

Trochę zabiegany ostatnio ale fajnie, że Złoty wyleciał z propozycją ...

Co do zlotu można iść dalej i w wolny week lecieć od piątku wieczorem do niedzieli pod namiot itp ...

Wszystko zależy od chęci i fantazji uczestników ...:)

PS

Barthazz Szerokości!!! szkoda że Maruda nie leci z Tobą ... be in touch ... mam nadzieję uda mi się skopiować trasę w 2013 :)

Na mocy danej mnie, przez... mnie.

Ario, dzięki jest dobrze :)

Moto jest pomalowane i jutro składam :) :) :) Lampę mam nówkę sztukę. Jak złożę to wstawię fotkę :D

Od Barthazz'a:

"wczoraj zrobiliśmy 720km do Graz a dziś robimy kolejne 550km do Wenecji. Wszystko ok. Świetne zakręty w Czechach a w Austrii genialne autobany :) "

Dają radę :crossy: :buttrock:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Czołem forumowiecze, zastanawiam się nad tripem dookoła naszego kraju (ew. termin to ostatni tydzień lipca i pierwszy sierpnia).

Start w kierunku bieszczad, mazur, pomorze - odwrotnie do ruchu wskazówek zegara...

Spanie i szamanie na partyzanta bez wcześniejszego zaklepywania miejscówek...

Jeśli macie jakieś propozycje na odwiedzenie ciekawych miejsc proszę podzielcie się nimi...

Dodam, że ma to być pierwsza tego typu wycieczka w mojej karierze motÓrzysty...

Nabieram sporych chęci do wspomnianego startu,a czas ucieka...

Mam propozycję co do soboty tj 30,06,2012 jak wszystkim wiadomo w Bojanowie będzie X-treme Day Bojanowo pod linkiem podaje harmonogram

http://www.mojekawasaki.pl/viewtopic.php?p=206731

Może wspólnie pojedziemy do Bojanowa z MC?? Moja propozycja spotkania na MC to godz 12.30.

Liczę na zainteresowanie. Pozdrawiam!

MONSTER ENERGY