Eric Trax Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Szkoda że takie małe i na moją jajowatą głowę nie wejdą :/ Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Bodzes nie mijaliśmy się czasami w poniedziałek wieczorem między Rawiczem a Sarnową? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 aaa..., nie wiem nie wiem. Jeżeli ten co leciał miał żółtą bluzę crossową na sobie i niebieski kask... -to byłem ja hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Kolezanki i koledzy :) Chcialbym wyjsc z propozycja zlotu malego lub duzego to oczywiscie zalezy od nas samych :) Mysle o niedzielnym popoludniu lub jakims innym terminie pasujacym w miare mozliwosci dla wszystkich chetnych.Jesli niedziela to moze godzina 15:30 Mc Donald Widze ze frekwencja wypowiedzi tutaj jest skromna ale moze to sie poprawi. Jesli takie spotkanie dojdzie do skutku, plan wycieczki mysle, ze wymyslimy na miejscu lub wypowiadajcie sie prosze tutaj :)Narazie chetny to ja i kolega Monster :) ( jesli wroci z Poznania :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Siema.Dziś w nocy, nasz forumowy kolega Barthazz, wraz ze swoją kobietą, wyruszyli w liczącą 6 tys km trasę na wiernej FZ6s, . Mapa trasy: https://maps.google.pl/maps?saddr=Leszno&daddr=50.0966115,16.7047089+to:Graz+to:Wenecja,+W%C5%82ochy+to:Rzym,+W%C5%82ochy+to:Corsica,+France+to:Sardynia,+W%C5%82ochy+to:Marsylia,+Francja+to:Saint-Tropez,+Francja+to:Beausoleil,+Francja+to:Verona,+Italia+to:38067+Ledro+Prowincja+Trydent+to:Monachium,+Niemcy+to:Leszno&hl=pl&ie=UTF8&sll=46.23189,11.23195&sspn=16.543216,39.506836&geocode=FcILFwMdWjP9ACnTxE2RJpgFRzEho8eRbtNIGw%3BFeNp_AIdxOT-ACnFfLDXoP8NRzGlrEpyoL-afA%3BFfo9zgIdkJbrACm7ZTAXhzVuRzGb3d_S0YqO_g%3BFeBFtQIdYEa8ACkfb1JTCq9-RzGwX5EVhwkHBA%3BFdgyfwIdqaW-AClfFvCor2EvEzHVHDe_UYwMQA%3BFTR5gQIdnYaJAClxCZuwAyTXEjGNy6Fx7CKFqA%3BFSsyZAIdnYaJACkd4r7SHMXdEjFgfQ7LFb4IAQ%3BFeKmlAIdtO9RACkzU9pEQ7_JEjEgApf9pRkIBA%3BFbE_lAId2k9lAClH5xaDFMfOEjHfuYQtYxsqkQ%3BFUdymwIdK0RxACmRqgBoY8LNEjHGQgdgl6Wi8A%3BFYRVtQIdcLinACkHwDYhRF9_RzFiO5TzEgGhyw%3BFZo1vAIdCryjACmTxokhEz2CRzH8Km94W1HfhQ%3BFZ-B3gId_aawACnZX4yj-XWeRzF9mLF9SrgMAQ%3BFcILFwMdWjP9ACnTxE2RJpgFRzEho8eRbtNIGw&mra=pr&via=1&t=m&z=5Obiecał pisać sms'y z opisami przygód, więc postaram się na bieżąco pisać co u nich słychać :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 @Marecki jak zdrowie i VFRa ? @Caroll ja z Rudnej odpadam na 100%. w sobotę wesele a do piątku będę w delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Siemka wszystkim ;)Mamy nadzieję ze Złotym że jutro frekwencja dopisze na MC ;)Pozdrawiam! Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że uda mi się do Was dołączyć jutro na McD ... Trochę zabiegany ostatnio ale fajnie, że Złoty wyleciał z propozycją ... Co do zlotu można iść dalej i w wolny week lecieć od piątku wieczorem do niedzieli pod namiot itp ... Wszystko zależy od chęci i fantazji uczestników ...:) PSBarthazz Szerokości!!! szkoda że Maruda nie leci z Tobą ... be in touch ... mam nadzieję uda mi się skopiować trasę w 2013 :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ario, dzięki jest dobrze :)Moto jest pomalowane i jutro składam :) :) :) Lampę mam nówkę sztukę. Jak złożę to wstawię fotkę :D Od Barthazz'a: "wczoraj zrobiliśmy 720km do Graz a dziś robimy kolejne 550km do Wenecji. Wszystko ok. Świetne zakręty w Czechach a w Austrii genialne autobany :) " Dają radę :crossy: :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No to szacuneczek dla Barthazza za taka trase :) tylko pozazdroscic :) szerokosci dla nich i LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Rudna (Gwizdanów) 29.06 - 01.07.2012 ... :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Czołem forumowiecze, zastanawiam się nad tripem dookoła naszego kraju (ew. termin to ostatni tydzień lipca i pierwszy sierpnia).Start w kierunku bieszczad, mazur, pomorze - odwrotnie do ruchu wskazówek zegara...Spanie i szamanie na partyzanta bez wcześniejszego zaklepywania miejscówek...Jeśli macie jakieś propozycje na odwiedzenie ciekawych miejsc proszę podzielcie się nimi...Dodam, że ma to być pierwsza tego typu wycieczka w mojej karierze motÓrzysty... Nabieram sporych chęci do wspomnianego startu,a czas ucieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Oto on :) :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Widac ze sie postarales.Jak tam zdrowko ? Kiedy zaczynasz latac ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mam propozycję co do soboty tj 30,06,2012 jak wszystkim wiadomo w Bojanowie będzie X-treme Day Bojanowo pod linkiem podaje harmonogramhttp://www.mojekawasaki.pl/viewtopic.php?p=206731Może wspólnie pojedziemy do Bojanowa z MC?? Moja propozycja spotkania na MC to godz 12.30.Liczę na zainteresowanie. Pozdrawiam! Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi