Złotyyyy Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jak tam Kamil , zdrowy juz ??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Marecki miał na moto wypadek w czwartek. leży w szpitalu, ma połamaną miednicę i wewnętrzne uszkodzenia, ale już go nosi, że chce na chatę :banghead:na łuku go wyniosło i poszedł w las, z tego co mi przekazano. :sad: Edytowane 12 Maja 2012 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 :( Pozdrowienia dla kolegi, duzo zdrowia zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Z tego co mi wiadomo to na ladnym zakrecie znalazl niespodzianke w postaci piasku;/ I procz tego ze poobijany to miednica połamana;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 ktos chetny na mc w godzinach nocnych?? :) porobic troche halasu w miescie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 pepe... co najwyzej ok 18 mozna rundke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 co tak wczesnie jeszcze jasno bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Nocne latanie zajebistą alternatywą na upalne dni :) Lubiałem sobie czasem do leszna wyskoczyć, później na narutowicza od toyoty w kier rynku, przed ryneczkiem w prawo bo inaczej sie nie dai zaraz w lewo k. "fabryki cukierków" i tam ogień , jak myślicie co się dzieje jak tam odkręce ? :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 jak myślicie co się dzieje jak tam odkręce ? :D nie wiem, ale na pewno sprawdzę :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 polecam goraco (w imieniu mieszkańców ;) ) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 no u mnie tylko i wylacznie latanie noca latem to podstawa na miasto i posluchac jak tlumik szaleje z decybelami :) wtedy to sie niesie jak sa pustki hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 latanie noca a wczoraj wymiekles...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 bo brak chetnych :) ile mozna samemu latac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Marecki zabrał przykład ze mnie? ja wróciłem on sie roztrzaskał! RUDNA ten rok jest moj :D przypominam 19 maja slub :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Zobaczymy co pokażesz w tym roku, zobaczymy :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi