Złotyyyy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Widze ze Monster umilkl a wooytek chce jechac....Sorrrki ja dzisiaj odpadam , moze w pozniejszych godzinach cos wyskrobie jakies manewry :)Zreszta pogoda jest nie sprzyjajaca jak wyzej ktos napisal Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Złotyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 o 13 z mc na gostyn-zapraszam chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 hej wszystkim! Dziś przed 9 rano leciałem do Gostynia i tak mi deszcz dał w kość, że zrezygnowałem i BACK do Leszna. Może na forum jakoś ustalimy konkretnie kto, gdzie i o jakij godz. chce jeździć?? To takie proste zrobić listę i się wpisać . ;)Mam propozycję, może jeśli pogoda pozwoli w przyszłą sobotę ktoś ma ochotę się wybrać do Środy Wielkopolskiej ?????http://www.etyliniarze.pl/ Pozdrawiam! Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Z tego co slyszalem i wyczytalem w kazda niedziele o 15 kolo MC .Wiec ktos cos dzisiaj cos ?? :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 No właśnie już pisałem wcześniej czy jest ktoś chętny do Środy Wlkp. bo byłem tam w zeszłym sezonie i naprawdę super impreza, więc można się wybrać :), a pogoda ma być super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Do Środy Wlkp. i bym się wybrał tyle, że do 18 musiałbym wrócić na GP na żużlu :) O której godzinie ta impreza się kończy ? Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Impreza się kończy o ciemku, ale do końca nie trzeba tam być. Ja też koło 17 max 18 być w Lesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja podobnie chcę być 17-18 w Lesznie. Więć co ustalamy wstępną godz. wyjazdu z MC i listę. 1. MONSTER Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) 1. MONSTER2. wooytek6 Co do godziny nie ma to dla mnie znaczenia proponuje 10:00 Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 mam jedną podwójną wejściówkę na Kacze Doły 03.05.2012 o 13:00. ktoś chętny niech da znać. odbiór osobisty :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 1. MONSTER2. wooytek6 Co do godziny nie ma to dla mnie znaczenia proponuje 10:003. Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemanko! Tomku i Marecki specjalnie dla Was wrzuciłem na moją Picase zdjęcia z naszego wypadu na Slovakia Ring. Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 19 maja obsady na slub znajomego szukam chetni ? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 wlasnie wracam z moto ktos byl z was dzisiaj na macu? 19-19:30? widzialem jakas ekipe ale juz mi rezerwa ostro swiecila wiec zmylem sie do domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 19 maja obsady na slub znajomego szukam chetni ? Ja się pisze tylko się przypomnij jeszcze bo do 19 maja jeszcze trochę jest. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi