RudyXJ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Siemanoooo ! WESOŁYCH ŚWIĄT !!! A teraz jest sprawa ... http://otomoto.pl/kawasaki-z-x10r-zx-10-ninja-2004-M3120494.html zna ktoś to moto ? Wiem, ze lakierowany, cudowany ale ponoc w pełni sprawny, rama i piec nietknięty. Ugadałem się z właścicielem, że któregoś dnia podlece SP`kiem , oblookamy i może zrobimy biznes (wiadomo, że z moją dopłatą) Szkoda, ze 10 to nie V`ka ale 2 lata VTRą i mi sie znudziło zwyczajnie, a chce coś z niesamowitym pierdolnięciem , bym za każdym razem złaził na miękkich nogach a stara "10" ponoć może to zagwarantowac ... Więc jak? zna ktos to moto ? :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Również życzę Wesołych Świąt Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Rudy, ładny sprzęt! wygląda jak nófffka ;) Lakier ładnie położony, no i zł też w miare przyzwoite jak za ten rok. Choć nigdy go nie widziałem w lesznie czy w okolicy. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Rudy widziałem go wczoraj i w miarę jechał. kupuj ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich Mam na imię Wojtek i jestem świeżo upieczonym "kierowcą" motocykla. Pisze to w "x" ponieważ dużo nauki jeszcze przede mną. Znudziły mi się samotne rajdy dookoła Leszna. Chętnie spotkam się z każdym zmotocyklowanym na wspólny wypad, ktory przy okazji udzieli mi wskazówek i instrukcji ... Jeżdze głównie po pracy ok 17-18 oraz w weekendy. Jeżeli ktoś będzie chciał się zgadać smiało pisać na prv lub na ogólnym PozdrawiamWojtek Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wooytek mozna sie zgadac ale dopiero jak mi oddadza moto z serwisu czyli pewnie weekend albo pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pepe84 spokojnie pewnie nie raz się spotkamy :) Jeżeli chodzi o mnie śmiało można pisać... zawsze odpisze bądź podjadę w umówione miejsce ... Za dużo czasu zwlekałem z tym marzeniem aby jeździć na 2 kółkach aby teraz focha strzelać że np. pogoda nie taka ... Zawsze wyjadę ... jestem głodny nauki jazdy :) PozdrawiamWojtas Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pogoda się robi Panie i Panowie ! :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 kupiłeś 'dziesiątkę' ? :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no robi sie, robi:) to co 14?! na Mc Rudy... ja znam ta "10" i właściciela tez. byles!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pogoda robi się coraz ciekawsza i chętnie bym pośmigał, lecz dziś idę na % :flesje: % do teściów :)Udanej przejażdżki :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 wybiera sie ktos?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 nic nie kupiłem, nic nie zamieniłem, nie mam ciśnienia, spokojnie, poza tym musze jeszcze sp-1 ... umyć ;) Majka odp na pw bardzo Cię proszę ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam wszystkich ponownie. Jakoś zamilkłam w zimie, ale teraz postaram się nadrobić :) Wybieram się w sobotę na otwarcie do Was, do Leszna i chciałam potwierdzić czy to na Metziga, jak co roku. Gdzieś mi się o uszy obiło, że o 12stej. Jak to technicznie wygląda? Napiszecie coś w tym temacie? A i można by polecieć na Motor Show do Pozka. Kilka ładnych sztuk zapowiadają: http://www.motorshow.pl/pl/news/ktm-ducati-triumph_i_yamaha_na_motor_show_2012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Tradycyjne rozpoczęcie sezonu połączone z poświęceniem motocykli w tym roku odbędzie się 14.04 o godz.12 przed kościołem Św.Krzyża w Lesznie. Spotykamy się pod restauracją MAMUT na Nowym Rynku i ok. 11.45 przejedziemy pod kościół. Po poświęceniu przejażdżka po okolicy. Pojedziemy spod kościoła do ul.Chrobrego następnie na wiadukt i w kierunku Święciechowy. Na rogatkach Leszna czekamy aż zbierze się cała grupa i przez Święciechowę, Jezierzyce, Krzyżowiec, Niechłód, Wschowę, Dębową Łękę dojedziemy do Przybyszewa gdzie na terenie nowopowstałego "Centrum Bankietowego SPECJAŁ"(www.specjal.leszno.net) będzie finał trasy i okolicznościowa impreza. Apelujemy aby podczas przejazdu zachować szczególną ostrożność i stosować się do przepisów ruchu drogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi