Złotyyyy Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 W niedziele ponoć bieg sokoła w bukówcu, jak co roku motocyklistów nie braknie, wybieracie się ? jak z pogoda bedzie w miare to jade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 woziu w Poznaniu na stadionie AZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkichJestem nowy na forum wiec nalezy sie przywitac :)moj pierwszy sezon na moto wiec jak narazie ucze sie i przynaje ze chyba jakos mi idzie skoro jeszcze gleby nie bylo :)pozdrawiam wszystkich i szerokosci w nowym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 PEPE udanego sezonu na fajnej "Z"abawce :-) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dzieki rvd trzeba sie bedzie zgadac kiedys na wspolne latanie zetami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 pepe dosc czesto mijalam cie na miescie a nie widzialam kto to na Zielonej Z jezdzi... milo mi:) i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) majka duzo jest zielonych zetow, zielono/czarnych troche mniej na lesznie ale czy akurat mnie widzialas hmmm :) jesli czarno/biala skora to raczej ja :) Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Pepe84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pepe czy to wersja R? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 mam zwykla wersje, R-ki maja troche inne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Panowie i Panie dziś poskładałem całą kawe.Wygląda super. Teraz czekam na pogodę i na spoty na MC. Pozdrawiam wszystkch! Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 oby obylo sie bez deszczu na nastepna sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ktos na Mc ok 15?:) piekna pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ja ...pieszo ;) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wszystkiego dobrego wszystkim forumomotorowiczom! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Również przyłączam się do życzeń - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Ps. Szkoda, że tak pi*dzi, bo moglibyśmy zrobić małą przejażdżkę, po święconym jajeczku - bo ile można siedzieć i jeść... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi