Ario Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 lewa w górę, prawa w dziurę :icon_mrgreen: powitać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam wszystkich niepowitanych :) Dziś nawinełem około 150km, było bosko :)Testowałem ile można przejechać na rezerwie, szukając stacji paliw.... Gdy wlewałem zupę do baku to weszło 20,78 litra, gdzie zbiornik ma 21litrów :D :crossy: :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Czyli to my sie Marecki widzielismy na wylocie z Leszna, wiedzialem że z 4um ale nicku nie mogłem sobie przypomnieć. Ciekawe co nawywijał ten gość od TLR`ki ?? P.S. szukajcie kupca na b. ładnego Maraudera 800 , do oddania za dobre pieniądze, igła z 1998, zależy mi bo jeździć sie z tym nie da ;)Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Żyję i się cieszę. Moto nie skasowane Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Żyję i się cieszę. Moto nie skasowaneCoś mnie ominęło? Napisz więcej na ten temat. Słuchajta mnie uważnie! Jeżeli w najbliższą sobotę będzie ciepło itd.to jadę do Przesieki (10km od Karpacza) Jakby ktoś miał ochotę to może się dołączyć. Na środę zapowiadają 16stopni więc proponuję spotkanie na McD i przejażdżkę po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 W skrócie wymuszenie motorowerzysty, policja orzekła jego winę. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) Czyli to my sie Marecki widzielismy na wylocie z Leszna, wiedzialem że z 4um ale nicku nie mogłem sobie przypomnieć. Ciekawe co nawywijał ten gość od TLR`ki ??P.S. szukajcie kupca na b. ładnego Maraudera 800 , do oddania za dobre pieniądze, igła z 1998, zależy mi bo jeździć sie z tym nie da ;)Pzdr. No proszę jaki ten świat jest mały :)Maraudera widziałem, co prawda z moto- wyglądał dobrze. A tak na marginesie, ile za niego wołasz? Może byłbym zainteresowany :D Edytowane 26 Marca 2012 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 "obrót czoprami Marecki. od Rometa do Marudy" :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Mam sentyment do marudy. Miałem kiedyś czarną z 97' A jeżeli cena byłaby dobra to może bym sobie pojeździł a później sprzedał :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Marecki poszło na PW, Barteck mi sie zdawało czy byliście całą ekipą TL`ów? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Były 2 TL i SV Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) Słuchajta mnie uważnie! Jeżeli w najbliższą sobotę będzie ciepło itd.to jadę do Przesieki (10km od Karpacza) Jakby ktoś miał ochotę to może się dołączyć. Na środę zapowiadają 16stopni więc proponuję spotkanie na McD i przejażdżkę po okolicy przyklepane w sobote! jak żabami rzucać nie będzie ani na termometrze drastycznie, to jedziem! :biggrin: Edytowane 27 Marca 2012 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 W niedziele ponoć bieg sokoła w bukówcu, jak co roku motocyklistów nie braknie, wybieracie się ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 w niedziele to ja na moto bajzel jade sie zaopatrzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 gdzie jest tan motobajzel ?mam pare rzeczy do zbycia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi