barteck_street Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jest pewien Lechu z Łaszczyna, dobrze robi takie rzeczy, chcesz namiary? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jest pewien Lechu z Łaszczyna, dobrze robi takie rzeczy, chcesz namiary? Lechu da rade. Raptora tez mi robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, Szampańskiej Zabawy i beny za 3zeta :icon_razz: :icon_razz: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 szczęśliwego lepszego novego roku zyczą Ada z karolem! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 dzis na dryndy wsiadac mam 12 stopni :) Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 daj znać jak kupisz :) KUPIŁEM :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Na nartach śmigacie?Jakby ktoś był zainteresowany to 14 stycznia lecimy do Szpindlerowego Młyna lub Jańskich Łaźni. Mamy jeszcze miejsca więc w razie W proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja jutro jade do Szpindla :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 bart zrob mi fotki twoich road 3 po sezonie jak wygladaja..bo kupilem do siebie...i ile na nich przejechales. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Na nartach śmigacie?Jakby ktoś był zainteresowany to 14 stycznia lecimy do Szpindlerowego Młyna lub Jańskich Łaźni. Mamy jeszcze miejsca więc w razie W proszę o kontakt.jasnkie laznie(i czarna hora) pozdrawiaja... 120cm sniegu^^ i smierc przed oczami:Psniegu wciaż przybywa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie chce ktoś przejąć Zetki? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie chce ktoś przejąć Zetki? a ile chcesz za nią? :> Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) 9 tysi chciałbym dostać, myślę, że to i tak tanio, co prawda wizualnie sam wiesz jak to wygląda, ale silnik żyletka :icon_twisted: Edytowane 10 Stycznia 2012 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jaki masz rok, przebieg, książka serwisowa? Co jej brakuje? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 2004. Przebieg 18 tys km. Brakuje to, że jest kosmetyka do zrobienia. Zdjęcia w podpisie Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi