barteck_street Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ile dałeś i jak się sprawuje to rozwiązanie? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) szczerze wiadomo narazie w nim nie jechalem ale wykonanie ok..usterko ok..tylko trzeba nauczyc sie w nie patrzec i napewno nauczyc w nim jezdzic. dla mnie rozwiazanie genialne...nas..razem jak zobacze ze spotykacie sie gdzies wpadne pokazac..oraz rozdam naklejki i ulotki.. Osoby ktore powolaja sie na Moja osobe beda mialy taniej..(Łukasz z leszna) ŚWIĄTECZNA WYPRZEDAŻ! Szanowni Państwo!Witamy na stronie www.REEVU.co POLSKA - wyłączny importer i przedstawiciel w Polsce jedynych na świecie kasków motocyklowych z lusterkiem wstecznym. STARA CENA 1599 PLN PROMOCYJNA CENA 999 PLNOferta limitowana do wyczerpania zapasów. ZADZWOŃ DO NAS +48 500-300-115 Edytowane 19 Grudnia 2011 przez kazmirz Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 dzis dostalem drugi kask do testow z szyba czarna jak smola :) do tego mam dla Was naklejki ulotki reklamowe oraz wizytowki.. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Chętnie i ja bym potestował ten helmet... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 ile za tego AGV chceszz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 tak myśle 400zeta to rozsądna cena.. Jakby co to moge podjechać z kaskiem jak ktoś potrzebuje przymierzyć lub obejrzeć to żaden problem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesolych Swiat. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Ja również wszystkim życzę ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA Edytowane 24 Grudnia 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dziękówa za życzenia ;o) :lalag: Dokladam sie do życzeń i również życzę Wam Wesołych oraz Spokojnych Świąt :lalag: dla kolesi heehehe : i dla dziewczyn ;) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Radosnych wszystkim! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Czy ktoś jest chętny na czerwiec na koncert Black Sabbath w Pradze? Legenda wróciła, muszę tam być... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajland Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z Rawicza i od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy CBF 600SA.Przy okazji przywitania mam od razu pytanie. Gdzie polecacie serwisować motocykl stosunkowo niedaleko Rawicza,może gdzieś w Lesznie ? (będę musiał wyczyścić i wyregulować gaźniki bo resztę zrobię raczej sam). Pozdrawiam. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 A w CBF nie masz czasami już wtrysku? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajland Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wtrysk w CBF jest od 2008r. Mój jest ostatnim rocznikiem na gaźnikach 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi