Marecki_ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Też jestem za!!! Termin też mi odpowiada :flesje: Rezerwację załatwimy, no problem :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja tez jestem za :flesje: :flesje: :flesje: w tym terminie. Wiec do przyszlej soboty. Btw. Joey jakos ostanio nie widuje Cie w motorze? Odwyk :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja tez jestem za :flesje: :flesje: :flesje: w tym terminie. Wiec do przyszlej soboty. Btw. Joey jakos ostanio nie widuje Cie w motorze? Odwyk :icon_mrgreen:Tak bo ostatnio to więcej problemów robie sobie na trzezwo niz po pijaku ..nie powiem zaczeło mi sie podobać:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jestem za ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Postaram się wpaść aczkolwiek nie ukrywam, że mam już zaproszenie na brata urodziny. Mam nadzieję, że uda się pogodzić jedno z drugim więc do zobaczenia jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jak nie prz4egapie to wpadne na oko do knajpy.. A jak nie na oko to na jednego hehe :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 jeżeli ktoś z Was będzie dzisiaj na bazarze w Poznaniu i będzie widział osłonę cewek (prawą) do Tuono proszę o zapisanie kontaktu do sprzedającego :) wygląda to tak >> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 zyli pisac kt idzie 17: 1.JoEy + N. :)2... Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) mła... 1. Joey +N2. Ario3. ... Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 1. Joey +N2. Ario3. Majka4. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Marecki załatwisz miejsce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie ma problemu :) Jutro zadzwonię do Pawła i zamówię box :buttrock: Wpisujcie się aby wiedzieć na ile miejsc zarezerwować :) 1. Joey +N2. Ario3. Majka4. Marecki_5. ... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 1. Joey +N2. Ario3. Majka4. Marecki_5. Sieka- nie ma czasu sie sam wpisac wiec go wyreczylam-na prosbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 1. Joey +N2. Ario3. Majka4. Marecki_5. Sieka- nie ma czasu sie sam wpisac wiec go wyreczylam-na prosbe 6. Asmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Niezła ekipa się zbiera :buttrock: Będzie się działo, oj będzie :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi