majka4304 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 a no cieplo, cieplo:)tylko przeraza mnie slizgosc ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 a no cieplo, cieplo:)tylko przeraza mnie slizgosc ulicy...Większy fun z jazdy :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 wybiera sie ktos 11.12 do poznania na MOTOBAZAR? Ja sie moze bede wybieral jak nie dostane paru klamotow na necie. A co Ci jest potrzebne z bazaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 jak będziecie to zobaczcie czy nie ma prawej osłony cewek do Tuono '03 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 bardzo mozliwe ze ja tez się jakoś wybiorę ale to okaże się dopiero w okolicach piątku... a propos to Ario i Michu zrobili mi wczoraj smake i wybrałem sie dziś na małą przejażdżkę tu i tam... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) bardzo mozliwe ze ja tez się jakoś wybiorę ale to okaże się dopiero w okolicach piątku... a propos to Ario i Michu zrobili mi wczoraj smake i wybrałem sie dziś na małą przejażdżkę tu i tam... hehe no nie ma za co ;-) trzeba ustalić termin świątecznego piwa. przed czy w trakcie przerwy świątecznej? Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pale twardzielu - mijaliśmy się w Kaczkowie :)Dla Ciebie stary, sezon chyba nigdy się nie kończy :buttrock: :crossy: No rzeczywiscie w piatek jechalem do L. Marecki chyba puszka jechales, bo nie kojarze zebym Cie mijal.(A przeciez nie zapierdalalem :P)A co do konca sezonu to jezdze poki sie da. W piatek to 10 stopni bylo wiec luzik :buttrock: A swoja droga to wczoraj testowalem membrany w ciuchach. Podczas deszczu do wro daly rade. W srodu sucho ale ciuchy to chyba 10 kilo wazyly po jezdzie :P a no cieplo, cieplo:)tylko przeraza mnie slizgosc ulicy... Ulice wcale nie sa, az tak sliskie, zeby sie nie dalo jechac. Na kolano to moze nie da rady zejsc, ale normalna jazda, to nic sie nie slizga. @Ario: Mysle, ze popijawa to obowiazkowa pozycja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Przyszły weekend? :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pale zgadza się, jechałem puszką. Vitek jest rozebrany i się maluje :)Może i ja wlecę na browarka :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Może jest ktoś zainteresowany: Doradca klienta w dziale odzież i akcesoria motocyklowe. Oczekiwania: - uprzejmość, komunikatywność, uczciwość oraz łatwość w nawiązywaniu kontaktów - wysoki poziom obsługi klienta - umiejętność pracy w zespole - odpowiedzialność oraz zaangażowanie w pracę - niekaralność - wykształcenie minimum średnie - znajomość branży - wysoka kultura osobista - obsługa komputera - prawo jazdy kategorii A Oferujemy: - stabilną i ciekawą pracę, - atrakcyjne wynagrodzenie, - możliwość rozwoju poprzez system szkoleń, - pracę w młodym i dynamicznym zespole. CV oraz list motywacyjny proszę kierować na adres: [email protected] Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hej, jeżeli wypad na piwko miałby odbyć się w weekend 17/18 to jestem wstępnie chętna. Akurat tak się składa, że będę wtedy w Boja;) Pozdrawiam,Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 według mnie 17.12 to najlepszy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kto chętny na piciu piciu 17? :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ja chetna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 no to już się zbiera ekipa. Marecki rezerwuj miejsca w motorze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi