barthazz Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) wczoraj po miesiącu przerwy zrobiłem po okolicy 60km a dziś wymontowałem akumulator czyli raczej już nie wyjadę do wiosny.Jakby to kogoś interesowało to Osieczna już zamarzła więc zapraszam w niedzielę na kąpielke... start 10:30 Edytowane 23 Listopada 2011 przez barthazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 co myślicie o wlaniu motula 5100 do samochodu? posiada ktoś jakieś doświadczenia lub opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 TL1000R daj znać jak kupisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 co myślicie o wlaniu motula 5100 do samochodu? posiada ktoś jakieś doświadczenia lub opinie?? Szkoda kasy, oleje samochodowe są tańsze i lepsze od motocyklowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 daj znać jak kupisz :)Można powiedzieć, że już po sprawie :wink: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie lej motula 5100 szkoda kasy. Pod jakim względem samochodowe oleje są lepsze od motocyklowych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 mój problem z samochodem rozwiązany tzn. czujnik temperatury płynu chłodzącego był walnięty. Naszczęście na chybił trafił wymineniłem go sam i obeszło sie bez wizyt u mechaników/elektryków. A propo olejów to sobie pomyślałem że motocyklowe może są lepsze bo przystosowane do pracy w wyższych temp silnika i na wyższych obrotach. Ale zastanawia mnie jak pompa olejowa w moim samochodzie będzie pracować na takim oleju. Czy taki olej zrobi różnice ??Who knows ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 będzie chodzić ale samochodowe posiadają więcej dodatków przeciwzużyciowych, których nie stosuje się w motocyklach z uwagi na mokre sprzęgło. Po prostu wlejesz gorszy olej za większą kasę. Myślisz że do wyścigowych samochodów leją oleje motocyklowe? Już nie mówiąc o tym że 5100 to olej średnich lotów. Jak chcesz zalać dobry olej to wlewaj syntetyka, jak już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Temat olejow to temat rzeka....Jak dla mnie to ktos moze sobie nawet takiego od frytek nalac ale to jego sprawa. Co do motocyklowego w samochodzie to na 5100 zrobilem juz 60tys km w aucie. Co moge o nim powiedziec? Tylko to ze smaruje bo i tak przekracza wielokrotnie wymagania producenta silnika. Na 300V latam w SXie i co ?? tez smaruje a nie ma tam latwego zycia olej. Co do ceny to skoro 4 litry 5100 kosztuja 90 zl to wątpie zeby jakis samochodowy olej tej klasy byl tanszy wiec pieniedzy prosze w to nie mieszac :D Podobna sprawa ma sie z 300Vką motocyklowo a samochodową. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Gdzie kupujesz motula 5100 za 90zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Gdzie kupujesz motula 5100 za 90zł? jak to mówią: "kto ma wtyki ten ma prąd" :icon_biggrin: Dzięki koledzy za wyrażenie opinii o olejach :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a propo oleju to mam 4l motula 5100 który miałem zamiar zalać do samochodu ale zalałem samochodowy olej, więc odsprzedam w dobrej cenie motula. jeżeli ktoś zainteresowany to na priw pisać prosze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 wybiera sie ktos 11.12 do poznania na MOTOBAZAR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pale twardzielu - mijaliśmy się w Kaczkowie :)Dla Ciebie stary, sezon chyba nigdy się nie kończy :buttrock: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja chyba dzisiaj odkurzę tołdiego bo ma byc +6 :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi