Joey69 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 O gwiazdorach juz nie raz slyszałem i co roku fail wychodzxił ale czemu by nie :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ja tam ostatnim czasy jaram sie filmikiem : http://www.youtube.com/watch?v=qFiOITXtRVM :icon_twisted: nie zebym propagowal tego typu jazde po drogach publicznych w naszym regionie 1:05 chyba zdenerwował Pana Policjanta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ktos jezdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ale poszybował tym skuterkiem łaaaaaaaa...haaahaaahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Może jaiś spot n MAKU zrobimy? hmmm :crossy: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Szybka jazda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 No trzeba przyznać że umiejętności i odwagi to chłopakom nie brakuje. :crossy: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) aukcjaogloszenie znajomego kuzyna Edytowane 19 Listopada 2011 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Popraw link Aniu :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 "znajomego kuzyna" co za okreslenie :flesje: w linku za dużo jest http z przodu... po usunięciu wyszło mi cuś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=1934640599 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 500 blach za używane papcie... powodzenia! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A już myślałem, że wszyscy zapadli w sen zimowy :icon_mrgreen: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 no takie okreslenie bo to kuzyn mojego znajomego sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 :notworthy: :lalag: Porzebuje pomocy bo mam problem z samochodem tzn. na forach polskich i innych nie ma rozwiązania tego problemu.. :banghead: Objawy wyglądają następująco: Po odpaleniu do czasu aż sie dobrze silnik zagrzeje bez dodawania gazu w tym czasie i na postoju jest wszystko dobrze i mogę odjechać jak silnik jest nagrzany po 10min i wszystko jest OK. Kiedy bym próbował w czsie nagrzewania odjechać to silnik prerywa czuć także w spalinach że dostaje więcej benzyny i obroty są nierówne na luzie ok 1200 obr/min. kiedy powinno być 900obr/min. też zawiesza się na obrotach np. 2000obr/min. i po kilku sekundach spada, Po ponownym dodaniu gazu zanowu jest to samo. Pojeżdże kilka minut i wszystko jest dobrze tzn. obroty na luzie i po puszczeniu gazu spadają do 900obr/min i silnik juz nie wiesza sie na obrotach. Mogę jeździć tak cały czas i nic sie nie dzieje. Dopiero po zgaszeniu silnika i ponownym uruchomieniu mimo że jest już zagrzany znowu zaczyna sie wixa. Obroty na jałowym lub po puszczeniu gazu podwyższone do ok 1200obr/min i zawiesza sie na obrotach w na biegu lub postoju, które po kilku sekundach spadają do 1200obr/min i tak kilka razy w czasie kilku minut, przegazuje i wszystko wraca do normy tzn. obroty Ok i sie nie zawiesza czyli mogę znowu cały czas jechać. Gdy zgasze silnik i ponownie odpale to znowu jest to samo czyli źle.. Uciążliwy problem bo jak bym miał jeździć od sklepu do sklepu i cały czas gasić i odpalać silnik to wyglądało by tak jak opisałem wyżej. to nie wina silnika krokowego bo nie gaśnie na jałowym a poza tym jest nowy fabryczny założony.. niewiem co robić bo jak na forach czytam to ludzie wymieniają po kolei cały osprzęt silnika a problem pozostaje. Dodam tylko że spalanie jest takie jak być powinno tylko w czasie tych zakłóceń w pracy silnika pewnie większe. -potencjometr -sonda-czujnik położenia przepustnicy-czujnik temperatury niewiadomo do cholery co jest grane. Czy zrobić adaptacje przepustnicy?? cholera wie.. niewiem czy dobrze kojarze ale wygląda mi ten problem tak jak by ssanie za każdym razem się włączało po odpaleniu silnika nie ważne czy ciepły czy zimny i przypuszczam że dlattego ma podwyższone obroty przez kilka mninut które same zjeżdżają do właściwego stanu i też wiesza sie na obrotach które spadają po kilku sekundach. Kilka minut i wszystko gra i buczy i fura śmiga do ponownego rozruchu. jest to peugeot 106 1.4i 2000r. wtrysk wielopunktowy niestety jestem blady z elektroniki i niewiem co może być odpowiedzialne za ten problem jeżeli by to była wina ssania. auto było podłączone pod komputer i był tylko jeden błąd tzn. czujnik temperatury nie działał ale po wyczyszczeniu wtyczki komputer pokazał że wszystko gra i niema błędów. jutro ponownie bedzie sprawdzony pod komputerem czy znowu pojawi sie błąd czujnika temperatury.. jeżeli któs potrafi rozkminić ten problem to niezmiernie wdzięczny :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 takie male OT..jak ktos potrzebuje na sprzedaz Caberg Konda M http://allegro.pl/show_item.php?item=1951854900 Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi