barteck_street Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Może jutro coś w grupie? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ja jak najbardziej się piszę na przejażdżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 tak dokladnie w niedziele trzeba cos pyknac :crossy: bo licznik nie bardzo do przodu sie posuwa :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 My jesteśmy jak najbardziej za wiec czekam tylko na jakieś info i możemy lecieć :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 czyli co ekipa sie zbiera. jakies propozycje trasy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) na to by wychodziło :D Michał o której możesz jutro polatać? ja tym razem pomysłów nie mam... Edytowane 29 Października 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jak będziecie latać to uważajcie na akcję "znicz". wczoraj miałem kontrolę świateł, kąta nachylenia tablicy i odblasku :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jak będziecie latać to uważajcie na akcję "znicz". wczoraj miałem kontrolę świateł, kąta nachylenia tablicy i odblasku :D :D :DNie dmuchałeś? :flesje: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 to o której się spotykamy? na MC? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja bede sie krecił po lesznie juz przed 14 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie dmuchałeś? :flesje: Nie wiem czy Ario chce opowiadac o swoim zyciu intymnym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) bardzo dobry przykład przerostu ambicji nad forma... :notworthy: http://www.youtube.c...h?v=bzrcD53H3b4 HAHAHA http://www.youtube.c...feature=related Edytowane 31 Października 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Ja tam ostatnim czasy jaram sie filmikiem : http://www.youtube.com/watch?v=qFiOITXtRVM :icon_twisted: nie zebym propagowal tego typu jazde po drogach publicznych w naszym regionie Edytowane 1 Listopada 2011 przez rvd1987 Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 filmik zajebisty;p tez kiedys taka przejazdzke zrobimy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 eee ludziska a co myślicie o czymś takim? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi