sieka17 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 jeszcze parę takich spotkań i hucznie będziemy balować razem ale w AA ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Siemka, też chciałbym serdecznie podziękować za cały tegoroczny sezon motocyklowy.Po kilku letniej przerwie znowu wróciłem do gry... gdyby nie Wy nie byłby on tak udany!Wieklie dzięki raz jeszcze :* Pe es. Fotki z soboty wrzucę wieczorem na picassoDo zobaczenia w knajpach w długie zimowe wieczory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Oto kilka zdjęć: Z połączenia wyszedł niezły mix- Ada ma nawet siostrę bliźniaczkę :bigrazz: ... hehe to teraz będę musiała rozglądać się za druga maszyna :))- skoro jest nas dwie :) Ja i Karol również dziękujemy za wspólne latanie i za miły wieczór :) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Kilka moich zdjęć... Kliknij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 aaaale lipa zapomniałem że wczoraj było spotkanie w klubie.. :banghead: fuuuck :icon_evil:Woziu a ty masz już jakiś sprzęt na oku czy na razie się nie rozglądasz. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Woziu a ty masz już jakiś sprzęt na oku czy na razie się nie rozglądasz. zakupy zrobie w nowym roku.. narazie o tym nie mysle bo do konca zimy jeszcze daleko.. wybiera sie ktos z forum do motorklubu dzisiaj albo do whisky baru nad cegłą ?? wczoraj widziałem że jest w whisky barze zajebisty klimat wygodne fotele i kanapy i lokal fajnie zrobiony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cześć wszystkim!Mam nadzieje, że następnym razem dłużej z wami pośmigam. Szkoda, że was nie zauważyłem na tej stacji benzynowej, no ale nikt mi nie dał cynka o tym postoju. Pozdrówka! :crossy: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 silnik w motorze umarł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Sieka, dałeś mu na zimnym? :icon_mrgreen: Co narozrabialeś?Kuźwa, po sobocie nieźle przemarzłem i dopadła mnie grypa.... do dzisiaj :laugh: Nie mogłem się powstrzymać aby nie pośmigać :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 no właśnie nie dawałem jej. A nie mam pojecia co się stało najpierw zacząło coś stukać pukać z zgasł i nie pali :/ zima długa będziemy robić albo wywiozę bladź na złom ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 fotoreporter radia elka zlapał na zdjeciach simsona z zawieszeniami od SHL-ki. Naprawde ciekawy\interesujący projekt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Woziu, to nie simson, tylko komar :bigrazz: a zawieszenie przednie jak też tylne amortyzatory są faktycznie od SHL'ki M06, jeżeli dobrze kojarze Ogólnie niezła koza :tongue: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 faktycznie to komar.. najbardziej rozpie**ala sceneria z rozbitymi furami.. patrząc na zdjecie komara na pierwszym planie można by przypuszczać, że to właśnie WINOWAJCA tej kolizji.. że to ON, że to przez NIEGO :crossy: komar narozrabiał i stoi teraz zaparkowany na boku udając niewinnego, patrzy wielkim okiem z dystansem zza drzewa.. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 tutaj cos extra wytrawnego czyli fota z ogłoszenia "sprzedam auto": w scenerii kupy gnoju, wieszak na pranie obok sterty gnoju, osrany prawy fotel,te czerwone pokrowce naprawde sexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslickim Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Planujecie może jakąś przejażdżkę? Bo zimno nie jest, słoneczko świeci i parę dni wolnych, więc może akurat się uda:icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi