Joey69 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Wstałem :DCo Marecki pogadaliście sobie z N. ;]Ale najbardziej interesuje mnie jak tam Twoje laski od kutacha i jajców :DWypowiadać się laseczki jak było dobra pyta? xD Dobrze było Panie i Panowie :D w takim razie zimą spotykamy się jako przed spotkanie wiosenne? :DJak tak dalej pójdzie to cały pub niebawem wyrwiemy :D I ja się pytam czemu do HvN nie poszedłem i mnie rozbierać musieli xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemuszka Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 No bajkerzy z Wielkopolski, mieszkam już w Lesznie i przeżyłam swój pierwszy bardzo niewygodny chrzest z Wami... miło było Was poznać. Ktoś upił mi Łukasza i musi odpowiedzieć za moje późniejsze straty w związku z tym :icon_razz: btw z racji, że jestem tu nowa - miło mi - Natalia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 dopiero zmartwychwstałem :D moja głowa ja pi...erdole ;/ dzięki wszystkim ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 zakonczenie sezonu bardzo sympatyczne i na wesolo ^^milo bylo poznac tych nieznanych:) kto z was byl w koncu w hvn? Sieka i kto jeszcze?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 myślę, że można się jeszcze kiedyś spotkać na piwie, np. przed Wigilią :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Oto kilka zdjęć: Z połączenia wyszedł niezły mix- Ada ma nawet siostrę bliźniaczkę :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 no nie jest zle:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 aaaale lipa zapomniałem że wczoraj było spotkanie w klubie.. :banghead: fuuuck :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Woziu żałuj, było naprawdę sympatycznie. Wszystko z umiarem i mnóstwem dobrego humoru! oby więcej takich spotkań :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam, no wypad był super szkoda że nie mogłem być z wami w klubie Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 zakonczenie sezonu bardzo sympatyczne i na wesolo ^^milo bylo poznac tych nieznanych:) kto z was byl w koncu w hvn? Sieka i kto jeszcze?:)tylko ja byłem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Rowniez dzieki za dobra impre.Chociaz wczorajszy dzien nie byl jednym z tych najlepszych :P Marecki foty daja rade tylko panorama troche dziwnie wyszla :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Czesc:) Jestem Mateusz ( wczoraj niebieski GoldWind) Chcialem sobie zalozyc konto ale sie okazalo ze je od dawna mam:) Wiec Pozdrawiam:) No witam witam:) nasza 3-ka to hucznie balowała do samego rana ;) Marecki? Na pewno bylo wszystko z umiarem skoro tyle osób kaca mialo:D? Woziu daleś dupy! liczylam na ciebie;) Milo bylo poznać i spedzić wspólnie czas :)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslickim Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Ja nie mialem kaca:) Ale gdyby takie spotkanie jeszcze raz się szykowalo to ja jak najbardziej chetny:) Juz się nie moge doczekac :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 tez jak najbardziej jestem za^^ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi