Eatthebackofbeyond Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Nie polecam w tak młodym wieku, z reszta w kazdym wieku nie polecam wpadki :P Co do mojej obecnosci to duza szansa ze bede. Nie martw sie o to:) No badz, badz . milo bedzie poznac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 wiec ilu nas bedzie 7 tylko? tomi.>>> z zatorza jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Szykuje się niezła ekipa :flesje: :flesje: :bigrazz: Jutro pogadam z Pawłem z Motoklubu, aby zarezerwował nam jakiś box :buttrock: W sobotę ma być bez opadów i około 10 st, więc zrobimy sobie jakąś rundkę :crossy: godzinę i miejsce spotkania jeszcze ustalimy. Chyba, że ktoś rzuci jakąś propozycję? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 hmm jazda mowisz (ale krotka) i wspolne foto:)? moze dolacze marecki... ale wiesz boks taki ciut wiekszy:) bo spoza forum moze wbija jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 zawsze można dostawić stolik i coś do siedzenia - damy radę ! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 będę na jeżdżenie i picie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 wiec ilu nas bedzie 7 tylko? tomi.>>> z zatorza jestes? Nie ,ale mi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja może też zawitam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No to czekamy na was w moto a co do jazdy pisac a fona do mnie bo nie mam enta i z doskoku jetsem :)sorki Marecki ze nie dalem znac ale w tyrce byłem Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 no tez slyszalam ze spoza forum sie kilka osob wybiera. ja na rundke nie dam rady ale wieczorkiem wpadne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja rano do pracy idę więc rundka honorowa najszybciej o 14:15 w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 W takim razie propozycja jest taka, aby się spotkać w sobotę na motocyklach o 14.15-14.30 np. na maku i tam postanowimy wspólnie gdzie pojedziemy :crossy: A wieczorkiem spotykamy się w klubie około 19.00-19.30 :buttrock: :flesje: :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Sezon powoli dobiega końca, może ktoś z Was jest Anonimowym Alk... ptfuu bo sie połowa zgłosi, Anonimowym Endurowcem bo do września jestem włascicielem takowego ustrojstwa a po lasach samem sie kiepsko lata :) jak co to pisać , pzdr, dobranoc! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Rudy ja jestem i nie bede mial z kim latac bo Asmo chce sprzedac huske :/ tylko ze do wschowy mam dosc daleko... a na piwko w sobote moze tez wlece jak da rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Box już zamówiony. Rezerwacja jest na Forum Motocyklistów :buttrock: Pierun wbijaj się śmiało :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi