Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@SIEKA@ znany filmik :-) jezeli komus sie wydawalo ze umie jezdzic na moto to po obejrzeniu tego chyba jest wyprowadzony z bledu :icon_evil:

Tomi poprostu chcial sprawdzic czy te opony na 3 zakrecie sa dla ozdoby czy spelniaja jednak jakas funkcje :icon_evil:

Edytowane przez rvd1987

zabieramy jego następnym razem :D

zobaczcie to

klamka dziś przyszła ale nie pasuje by go ch..uj ;/ crashe zamontowane można latać dalej ;D

każdy z nas może tak jeździć wystarczy kierownica od krosa, duża zębatka i odpowiednie gumy !

http://www.youtube.com/watch?v=iLl9I14SoBk

lokalna produkcja krótki fragment

ten japoniec na 600RR łamie prawa fizyki :) Oni chyba uwielbiają takie konkurencje, przypominają mi sie filmy japońskiej policji z ujeżdżania VFR`ek ... Pzdr i dobrej nocy !

wiec po dzisiejszej spokojnej wycieczce tu i tam do poznania na lody owocowe i pepsi z piotra i pawłą odkryliśmy nową definicję przejażdżki rekreacyjnej (przejażdżka rekreacyjna - różnego rodzaju spotkania integracyjne oraz wyjazdy krajoznawcze z prędkościami nie przekraczającymi 260km/h oraz nie niższymi niż 130km/h)

widzieliśmy też dość nietypową naukę jazdy na motocyklu o dość nietypowej pojemności oraz prędkościami nie przekraczającymi 130km/h (mój licznik pokazywał miejscami 198km/h)

a na zakończenie dzisiejszych wojaży oddałem przemiłym panom policjantom dowód rejestracyjny (panowie chcieli po prostu odciążyć mi motocykl żebym miał mniejsze spalanie jadąc z pasarzerem) za brak oświetlenia tablicy, brak odblasku oraz źle zamontowaną tablicę rej. na dowidzenia pan powiedział ze na moje szczęście nie mają jeszcze jak w TVN TURBO urządzeń do pomiaru głośności

:D

Edytowane przez carroll

motocykle to nie wszystko liczy się pasja

też miałem okazję rozmawiać z pogromcą odblasków i podświetlenia.

Za pierwszym razem kiedy w marcu zatrzymał chciał mi dowód zabrać a 4 tyg. temu podszedł do mnie na stacji paliw i poklepał po ramieniu i powiedział, że bardzo dobrze że blacha świeci i jest odblask.. Był bardzo dumny i szczęśliwy.

A się zdziwiłem że pamiętał.

Wczoraj sprzedałem mojego bawoła

teyyy a ty miales jechac do domu piorunie a nie z milicjantami wdawac sie w rozmowy.....Dobrze ze ja z nimi nie mialem gadki ;)..... wypad byl bardzo udany. Lodziki pyszne,na trasie bardzo przyjemna atmosfera :-).... a co do tempa ktore opisal Karol to dementuje wszystko.... i wbrew pozora moj kierowca ma doswiadczenie w prowadzeniu troche mniejszych pojemnosci :)

Edytowane przez rvd1987