rvd1987 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) @SIEKA@ znany filmik :-) jezeli komus sie wydawalo ze umie jezdzic na moto to po obejrzeniu tego chyba jest wyprowadzony z bledu :icon_evil: Tomi poprostu chcial sprawdzic czy te opony na 3 zakrecie sa dla ozdoby czy spelniaja jednak jakas funkcje :icon_evil: Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez rvd1987 Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 to w tematyce filmowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 zabieramy jego następnym razem :Dzobaczcie to klamka dziś przyszła ale nie pasuje by go ch..uj ;/ crashe zamontowane można latać dalej ;D każdy z nas może tak jeździć wystarczy kierownica od krosa, duża zębatka i odpowiednie gumy ! http://www.youtube.com/watch?v=iLl9I14SoBk lokalna produkcja krótki fragment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 droga do Osiecznej :), czym kręcone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 droga do Osiecznej :), czym kręcone? kamera CONTOUR HD, miałem okazje od kumpla pożyczyć. kamera nagrywa w HD ale po skonvertowaniu do AVi i obróbce w windows movie maker jakość video znacznie spadła ale i tak jest dobran jak na wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 http://allegro.pl/yamaha-r6-2003-2004-nie-honda-kawasaki-suzuki-i1800168903.html nadszedł i na nią czas :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ja mojego klamota w sobote żenię ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 ten japoniec na 600RR łamie prawa fizyki :) Oni chyba uwielbiają takie konkurencje, przypominają mi sie filmy japońskiej policji z ujeżdżania VFR`ek ... Pzdr i dobrej nocy ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) wiec po dzisiejszej spokojnej wycieczce tu i tam do poznania na lody owocowe i pepsi z piotra i pawłą odkryliśmy nową definicję przejażdżki rekreacyjnej (przejażdżka rekreacyjna - różnego rodzaju spotkania integracyjne oraz wyjazdy krajoznawcze z prędkościami nie przekraczającymi 260km/h oraz nie niższymi niż 130km/h)widzieliśmy też dość nietypową naukę jazdy na motocyklu o dość nietypowej pojemności oraz prędkościami nie przekraczającymi 130km/h (mój licznik pokazywał miejscami 198km/h) a na zakończenie dzisiejszych wojaży oddałem przemiłym panom policjantom dowód rejestracyjny (panowie chcieli po prostu odciążyć mi motocykl żebym miał mniejsze spalanie jadąc z pasarzerem) za brak oświetlenia tablicy, brak odblasku oraz źle zamontowaną tablicę rej. na dowidzenia pan powiedział ze na moje szczęście nie mają jeszcze jak w TVN TURBO urządzeń do pomiaru głośności :D Edytowane 4 Września 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 to było w Lesznie czy w Poznaniu? kutasówa z tym podświetleniem... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 to było w Lesznie czy w Poznaniu? kutasówa z tym podświetleniem... :banghead: to był nasz leszczyński pogromca motocyklistów bez odblasków hehe Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 dżizas, trzeba było się powołać na Joey'a i powiedzieć że słyszałeś, że w Lesznie tylko bez tablicy nie wolno jeździć!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 też miałem okazję rozmawiać z pogromcą odblasków i podświetlenia. Za pierwszym razem kiedy w marcu zatrzymał chciał mi dowód zabrać a 4 tyg. temu podszedł do mnie na stacji paliw i poklepał po ramieniu i powiedział, że bardzo dobrze że blacha świeci i jest odblask.. Był bardzo dumny i szczęśliwy. A się zdziwiłem że pamiętał. Wczoraj sprzedałem mojego bawoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 to teraz wiem co zrobić jak zobaczę transportera... uciekać !!! :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 (edytowane) teyyy a ty miales jechac do domu piorunie a nie z milicjantami wdawac sie w rozmowy.....Dobrze ze ja z nimi nie mialem gadki ;)..... wypad byl bardzo udany. Lodziki pyszne,na trasie bardzo przyjemna atmosfera :-).... a co do tempa ktore opisal Karol to dementuje wszystko.... i wbrew pozora moj kierowca ma doswiadczenie w prowadzeniu troche mniejszych pojemnosci :) Edytowane 5 Września 2011 przez rvd1987 Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi