RudyXJ Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 najwiekszy debil bedzie lepszy od tuska, sorry Panowie ale donalda nienawidze (za całokształt, za obojętność, znieczulice,fałszywy wyraz ryja i specyficzną wymowe), jak wygra to moze z wami wyemigruje bo ch*j posprzedaje albo pozamyka reszte zakładów w tym m.in mój i pójde szukać chleba na zmywaku w uk... Pzdr. Napieralski coraz bardziej wzbudza moje zaufanie ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 najwiekszy debil bedzie lepszy od tuska, sorry Panowie ale donalda nienawidze (za całokształt, za obojętność, znieczulice,fałszywy wyraz ryja i specyficzną wymowe), jak wygra to moze z wami wyemigruje bo ch*j posprzedaje albo pozamyka reszte zakładów w tym m.in mój i pójde szukać chleba na zmywaku w uk... Pzdr.+1000Napieralski coraz bardziej wzbudza moje zaufanie ... -999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) widzę,że koledzy lizneli trochę polityki :biggrin: aż się boję pomyśleć co będzie dalej :clap:rudy- zakamuflowana opcja niemiecka?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:a Maćko 24 się przywita,czy będzie z partyzanta nas podglądał?? :bigrazz: Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 z waszych postów wynika, że należy się zastanawiać czy dalej wiązać przyszłość z naszą kanalizą czyt. krajem. Ja od 2004 roku nie wiążę przyszłośći z naszą kanalizą buuuuuaaaaaaa..... aaaaaa....haaahaaaaaaa !! Jak dla mnie to kraj czysto turystyczny od maja do października..Tylko gdzie pojechać tym razem ?? Opcje były 3 jak: hiszpania, belgia ostatecznie holandia ale i południe francji by spasowało.. też portugalia może okazać się wygodnym miejscem.. wyjazd napewno będzie nagły i nieprzemyślany czyli typowy spontan, tak najlepiej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam! a oto jedno z kilkudziesięciu zdjęć z dzisiejszego wypadu na tor:D zabawa była oczywiście przednia!oczywiście zbierało się kilka osób ale niektórzy woleli wypić a inny to pojechał ale tylko samochodem :D hehe na foto w kolejności ja Krzychu i Michał dzieki chłopaki za świetną zabawę!! THE BEST fotograf oczywiście Ada :D Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Widzę, że było zajebiście! No niestety przyjechali znajomi na weekend i odrobinę za dużo było :flesje: :flesje: :flesje: A dziś to pomału dochodzę do siebie ... Normalnie już nie piję.... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 pięknie SV-a się prezentuje na torze. Jeżeli ktoś interesuje się SV-kami to polecam moją: http://allegro.pl/sv-1000-sz-limitowana-tl-vtr-rsv-cbr-zx-fz-ducati-i1770126455.html SUZUKI SV 1000 SZ 2005 *SPECJALNA EDYCJA* na uwiecznienie 20 letniej produkcji GSXR-a.Motocykl jest zatem w malowaniu GSXR-a w pełnej owiewce z poprawionymi osiągami względem tradycyjnej SV-ki ze 120 koni na 135 koni. Jeśli chodzi o silnik fabrycznie zaszłoparę istotnych zmian. Średnica przepustnic została powiększona o 2 mm, dolot filtra powietrza (snork)został skrócony, dokonano redukcji bezwładności wału korbowego o 20% oraz współczynnik kompresjizmieniono z 11,3:1 na 11,6:1. Wszystkie te zmiany spowodowały zmianę mocy motocykla w tym modelu do 135 koni. - Akrapy są zamontowane,- filtr powietrza K&N, - NGK IRYDOWE teraz brakuje założyć POWER COMMANDER lub wgrać mapy w ECU i z SV-ki robi się agresywny odblokowany V-TWIN. Gdzieś na forum czytałem, że po założeniu PC do tego modelu 300km/h to tylko formalność. Kiedyś był na allegro PC za 500zl ale przegapiłem aukcje niestety. Cena mojej naprawdę nie jest wygórowana względem cen np. w UK gdzie kosztuje kliknij w link: http://www.ebay.co.uk/itm/2005-Suzuki-SV-1000-SV1000-SZ-K5-Sports-Touring-996cc-/180704866274?pt=UK_Motorcycles&hash=item2a12d96fe2 macie więcej zdjęć z toru ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Z mojej strony tez podziekowania za swiateczna zabawe w kisielinie,fajnie bylo zobaczyc z czym to sie je ...... :). Kolejnym razem bedzie jeszcze lepiej .... :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @ RVD67 pierwsze zdjęcie meeeeeeeeeeeeeega zajebiste :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 zdjęcia w pytkę! teraz nie mogłem jechać ale następnym razem... ktoś planuje wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 JA!!!!! Nie długo ;p Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 czyli kiedy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 czyli kiedy? :)Przyjdzie czas że blask bialej perły zablyśnie na ulicy a V-twin zagrzmi..to będe ja ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 tylko znowu nie wypierdol gdzieś, ponoć biały plastik lepiej sie łamie :P Sprawdzałem terminy kisielina i do końca sierpnia tor w weekendy wydaje sie być zapchany gokartami, co to jest "mini cup" i czego dotyczy, kartów czy SM`ów ?? 28.08 jest Jiczyn który polecam bardzo, u pepików jest fajnie :) http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 może co we wrześniu ? Hęę , ja byłem 1 raz w niedziele i jestem nakręcony na to jak Joey na tabliczke czekolady ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 tylko znowu nie wypierdol gdzieś, ponoć biały plastik lepiej sie łamie :P Sprawdzałem terminy kisielina i do końca sierpnia tor w weekendy wydaje sie być zapchany gokartami, co to jest "mini cup" i czego dotyczy, kartów czy SM`ów ?? 28.08 jest Jiczyn który polecam bardzo, u pepików jest fajnie :) http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 może co we wrześniu ? Hęę , ja byłem 1 raz w niedziele i jestem nakręcony na to jak Joey na tabliczke czekolady ;)28.08? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi