kuba wojewodzki Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 obcował ktoś kiedyś z tymi rocznikami i modelami?http://moto.allegro.pl/kawasaki-ninja-zx6r-zx-6r-2007-twobrothers-kn-aso-i1741623244.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kolega miał poprzedni model, ale wielkich różnic chyba nie było, bardzo chwalił, sprzęt najmocniejszy w swojej klasie. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 kupiłbym r6 ale te roczniki zaczynają się od 2-ki z przodu i to tak średnio mi się opłaca,my biedni studenci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jeżeli pozostali uczestnicy naszej eskapady wyrażą zgodę, mogę zrobić małe fotostory z naszej wyprawy i wstawić na forum :buttrock: Siemka, właśnie skończyłem oglądać fotosy. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że nie mam żadnych zastrzeżeń co do cenzury umieszczanych zdjęć... obawiałem się czegoś gorszego, a tu prosze miłe zaskoczenie :)Mi wyszło 1382km. Pozdro dla całej ekipy PL, PRA, PLE, DGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 barthazz miałeś nam foty podrzucić :) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Fotki są niezłe - tak się bawią motocykliści :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ApJAgUBEQdw&feature=related ALE WIXA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jakie "to" musi mieć zajebiste sprzęgło aby przenieść taką moc :icon_eek: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 w tych rakietach chyba niema sprzęgła ani biegów tylko gaz i hamulec.. Naoglądałem się tych rakiet i do Sv-ki założyłem filter K&N i świece irydowwe plus nowy olej do silnika ale jakiś znaczących przyrostów mocy nie zauważyłem :wacko: :unsure: szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) .....moze bylo trzeba zaczac od zalania baku paliwem rakietowym :icon_twisted: Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez rvd1987 Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 w tych rakietach chyba niema sprzęgła ani biegów tylko gaz i hamulec.. Naoglądałem się tych rakiet i do Sv-ki założyłem filter K&N i świece irydowwe plus nowy olej do silnika ale jakiś znaczących przyrostów mocy nie zauważyłem :wacko: :unsure: szkodaA naklejki mocy nakleiłeś? Bez tego przecież ani rusz, to jak je**ć przez zapięte spodnie Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a w bricomarche dostane te naklejki ?? czy w sklepie z żywnością bezglutenową ?? PS. ten drugi od lewej to ja! tak właśńie wygląda różnica między paliwem 95 a 98.. wtedy tankowałem 98 na lotosie paliwo 98 i opona dunlop qualifier i SV-ka frunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) No to trzeba będzie pokazać się u Witasa i Karo :) Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 bandziorek sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 @RockDriver i co teraz ?? Kolejne moto ?? luuuudzie !!! luuuudzie !!! Zwariowałem i wystawilem moją SV-e na sprzedaż :eek: wklejam link dla zainteresowanych: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/146571-suzuki-sv-1000-sz-2005-limitowana-edycja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi