Joey69 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 wymieniam sprzęgło :DTak to jest jak się lata za wiele na gumie ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Manuela ja nie z tych, którzy myślą że na motor laskę wychaczą.. bo co ma motor do człowieka.. dla sprostowania: nic złego na myśli nie miałam :) chill... :notworthy: A na myśli miałem, że jeżeli na imprezie będą ładne dziewczyny to i motory muszą się ładnie prezentować i być czyste to impreza będzie na poziomie.. też o to mi chodziło ;) metafora taka :D Wyszedł taki galimatias, że nic prawie nie wyszło :bigrazz: Marecki...buuuuuuuuu...ale wcale się nie dziwie... ani jedno nie wyszło?? :icon_eek: uuuuu.... kontrolę przejęła %% koordynacja ruchowa :icon_mrgreen: oj, ooooj Marecki, Łobuzie jeden!! :D Manuela - dokładnie o to chodzi...ale kto nie pamięta, to nie pamięta...ja nie mam z ty problemów:) niepamiętają nieliczni, więc luuuus :DBeti, miło było w końcu poznać :buttrock: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Odebrałem moto z serwisu .... lata ktoś dzisiaj ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) wymieniam sprzęgło :D Nie zmieniałeś czasem oleju ?Ja to jestem przewrażliwiony bo w dwóch sprzętach przyczyną ślizgania sprzęgła był świeżo zmieniany olej na MOTULW MT01 też tak miałem po wymianie oleju na MOTUL - zwróć uwagę bo szkoda kasy na części Edytowane 16 Lipca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 sprzęgło rzeczywiście się skończyło, dlatego wymieniałem. Po perypetiach jest zrobione, olej na pewno mam ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Hej , ja wlasnie wrocilem z Bojanowa (niestety musialem sie urwac - sila wyzsza ) Bylo bardzo sympatycznie :))))))))))i chcialem tylko podziekowac za wspolne hasanie naszym dama Beti , Magdzie i Ani oraz kolega :))))) kolegow nie bede wymieniał , ogolnie dzieki i do zobaczenia znowu :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 kto wygrał rajd ? gdzie trafił puchar ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 CZiiiiiiiiiLL !!! ALL DAY LONG :icon_mrgreen: na parade do ponieca zajechałem zbyt późno, żadnego motrcykla nie widziałem w poniecu to pojechałem do bojanowa, a w bojanowie byłem chyba ok.14-tej i tez żadnego motora nie widziałem. Niewiem czy to pech czy wszyscy gdzieś uciekli. Później do boszkowa dwa razy. Do leszna kiedy wróciłem to stwierdziłem że musze jechać do sławy i też tam pojechałem. Teraz jem kolacje i zaraz jade do sławy ale konserwą.. Manuela czilll ;) zakręciłem się w tym co wczoraj było pisane.. . nawet śmieszne to nie było buuheeeheee... będzie któs jutro jeździć bo znowu wpadłem w ciąg..to jak alkoholizm.. moge nie jeździć całe miesiące ale jak już pojeżdzę jeden dzień to muszę codziennie ile się da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Woziu o 14 to my jeszcze zadania na trasie robilismy... milo bylo was dzisiaj poznac:))rockDrover- nie ma za co:) teraz to chyba dopiero jak bede swoim jezdzic... Ps. TZR dostala nowej mocy(naped) i jedzie prawei 90^^ Edytowane 16 Lipca 2011 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Jedzie ktoś jutro do Sławy nad jezioro ?? Tak odjebali wszystko że mielno się chowa.. Kto nie był w sławie to musi jechać !! za wschową w kierunku sławy jest nowy odcinek na wolsztyn, wygląda konkretnie.. już od pierwszego spojrzenia zachęca nową nawierzchnią i długim łukiem, a co dalej nie wiadomo bo schodzi w dół więc może byc bardzo ciekawy tan odcinek.. na rondzie w prawo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 sprzęgło rzeczywiście się skończyło, dlatego wymieniałem. Po perypetiach jest zrobione, olej na pewno mam ok.Ja w swojej wymienilem klamke i mi sie sprzegło zaczeło slizgac ..moze za płytko bolec wkrecilem ..nie wiem w sumie teraz mnie to nie interesuje^^ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) Musze sie wyzalic....Wracalem w piatek z Warszawy do Leszna i jakos tak stwierdzilem, ze nie bede placil za autostrade, tylko smigne sobie stara krajowa 2, w koncu wyremontowali ja i jest dobra nawierzchnia, mozna posmigac :crossy: Niestety w okolicy Kutna zaczaily sie smerfy w nowej Alfie 159... Jechali za mna niecale 15 km oczywiscie nagrywajac wszystko, w koncu zatrzymali (dogonili) mnie i zaprosili na ogladanie filmu ze mna w roli glownej (nawet fajny filmik niestety nie chcieli mi go zgrac :dry: ) Ostateczny wynik tego zajscia to: Przekroczenie dozwolonej predkosci o 98 km/h,Niestosowanie sie do znaku P-4 (podwojna ciagla),Wyprzedzanie na oznaczonym zakrecie. podsumowujac 1000zl i 15 pkt. :banghead: Edytowane 17 Lipca 2011 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 CO ZA KUURWY !!! po*ebaŁO ICH ŻEBY ZA JEDNYM POJAZDEM 15KM JECHAĆ. TO NA TAKIM ODCINKU KAŻDY INNY ZROBIŁBY 99 WYKROCZEŃ.. ZA TAKIE DROBNE WYKROCZENIA NA TAK DŁUGIM ODCINKU POWINNI POCHWALIĆ I PUŚCIĆ DALEJ.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 na rondzie w prawo.. ...zakręt schodzi w dół i od razu kończy się rondem, słaby kawałek. lepiej uderzyć na sulechów i stamtąd na Zieloną Górę. @Witas za 15km to jeszcze nie tak strasznie, ale współczucia... ja ostatnio staram się raz po raz spoglądać w lusterko i jakbym widział passata, mondeo, superba czy inne potencjalne auto policji to odpuszczam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo7karo Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 WitasMyślałam, że na jakiś czas owe wydarzenie ostudzi Twój zapał, ale widzę że takie akcje są tylko wodą na młyn... -.-Mam tylko nadzieję, że do sierpnia trochę się powstrzymasz, bo w końcu żona każe Ci sprzedać moto :P a wiesz że z żoną się nie dyskutuje...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi