PaleSatan Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Kto startuje na rajd do Bojanowa z Leszna z MC Shita?Zbiorka o 10 bo pewnie jak zwykle trza bedzie na kogos poczekac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 qrde ja chwilowo nie mam moto więc odpadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korki1 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 A w tym Kaliszu kiedy i co konkretnie? Bo się by pisało jakby coś fajnego :) Zajrzyj w kalendarz imprez zaczyna sie w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 qrcze też odpadam jak chodzi o Rajd w Bojanowie :(szkoda, że impreza nie wypaliła 3maja - wtedy każdy miał dzień wolny od pracy ;/Bawcie się dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 proponuje jechać z 50-80 tkami :icon_biggrin:wypraszam sobie!! nie mam tylu lat ale jestem zmuszono jezdzic tempel a'la skuter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Tempo będzie rekreacyjne - pojadę na rajd Romkiem ;) bo Vitek będzie przygotowany na wyjazd do Giżycka.Ps. Caroll potwierdzenie poszło. Jak ktoś jeszcze chciałby się dołączyć na wyjazd na mazury to pisać śmiało :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 a dokad rajd zmierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 wypraszam sobie!! nie mam tylu lat ale jestem zmuszono jezdzic tempel a'la skuter... Przecież nikt sie nie nabija z motorowerów więc po co te nerwy!Nierozumiem dlaczego sie wstydzisz twojego motora ?? Ja w chwili obecnej wolałbym motorower niż mojego klamota bo do jazdy po mieście i osiedlach sie nie nadaje. a ile ta twoja japonia wyciąga że tak narzekasz ?? Ja do ponieca bym sie bujnoł wydaje mi się że bedzie kabaret na tej paradzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 a dokad rajd zmierza?Rajd jest po całej gminie Bojanowo :bigrazz: Po rajdzie zamierzam pojechać rzucić okiem do Ponieca. Barfi, impreza będzie tam na stadionie? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 A że jeszcze zapytam, jak to będzie w bojanowie??jest tam jakaś impreza czy tylka start rajdu ??jak to będzie ?? wszyscy wystartuja i koniec imprezy ?? czy tam gdzie start bedzie impreza i beda ludzie ?? jeżeli tam będa ładne dziewczyny to musze felgi z kurzu przetrzeć i owady z owiewek zdrapać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Start będzie z rynku albo spod amfiteatru, nie wiem dokładnie. Dostaniesz numerek, plan swojej trasy i ruszasz. Całość podejrzewam, że będzie w amfiteatrze. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Kilka słów na temat rajdu:) Start w amfiteatrze w Bojanowie. Zapisy zaczynają się wcześniej, podczas zapisów dostaje się numer, instrukcję, ankietę, gdzie będzie zapisywać się odpowiedzi na pytania w niej zamieszczone. Wsiadasz na motocykl i jedziesz zgodnie z instrukcją. W miarę możliwości radziłabym zabrać jakieś pisadełko :)Dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazji uczestniczyć w tego typu zabawie. Patrząc na poprzednie lata...rajd praktycznie polega na zrobieniu kółka po gminie Bojanowo. W między czasie trzeba szukać odpowiedzi na pytania, czasami coś spisywać, jakieś konkurencje, ogólnie dużo śmiechu i zabawy. Nie pamiętam ile km liczyła w zeszłym roku trasa, czy jeszcze wcześniej, ale myślę, że będzie to plus - minus 50 km. Barthazz, chyba jeszcze nie gratulowałam super wyjazdu:)A co pracy w weekendy, ja na szczęście wywalczyłam jeden weekend wolny w lipcu :) Więc tylko przelotem w Boja jak zwykle będę :):) P.S. Marecki, wyszło coś ze zdjęć? Na szczęście mój aparat już żyje:) Pozdrawiam,Beti Edytowane 14 Lipca 2011 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Kto startuje na rajd do Bojanowa z Leszna z MC Shita?Zbiorka o 10 bo pewnie jak zwykle trza bedzie na kogos poczekac :P No to ja melduje sie o 9.50 na MC . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) qrde ja chwilowo nie mam moto więc odpadam... Ario jestem nie w temacie. Sprzedałeś sprzęta ? Edytowane 15 Lipca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ... Marecki, wyszło coś ze zdjęć? Na szczęście mój aparat już żyje:) a masz na myśli tą pamiętną wieczorną imprezę, z ktorej niektórzy nic nie pamiętają? :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi