Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tempo będzie rekreacyjne - pojadę na rajd Romkiem ;) bo Vitek będzie przygotowany na wyjazd do Giżycka.

Ps. Caroll potwierdzenie poszło. Jak ktoś jeszcze chciałby się dołączyć na wyjazd na mazury to pisać śmiało :crossy: :buttrock: :crossy:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

wypraszam sobie!!

nie mam tylu lat ale jestem zmuszono jezdzic tempel a'la skuter...

Przecież nikt sie nie nabija z motorowerów więc po co te nerwy!

Nierozumiem dlaczego sie wstydzisz twojego motora ??

Ja w chwili obecnej wolałbym motorower niż mojego klamota bo do jazdy po mieście i osiedlach sie nie nadaje.

a ile ta twoja japonia wyciąga że tak narzekasz ??

Ja do ponieca bym sie bujnoł wydaje mi się że bedzie kabaret na tej paradzie..

A że jeszcze zapytam, jak to będzie w bojanowie??

jest tam jakaś impreza czy tylka start rajdu ??

jak to będzie ?? wszyscy wystartuja i koniec imprezy ?? czy tam gdzie start bedzie impreza i beda ludzie ??

jeżeli tam będa ładne dziewczyny to musze felgi z kurzu przetrzeć i owady z owiewek zdrapać..

Kilka słów na temat rajdu:)

Start w amfiteatrze w Bojanowie. Zapisy zaczynają się wcześniej, podczas zapisów dostaje się numer, instrukcję, ankietę, gdzie będzie zapisywać się odpowiedzi na pytania w niej zamieszczone. Wsiadasz na motocykl i jedziesz zgodnie z instrukcją. W miarę możliwości radziłabym zabrać jakieś pisadełko :)

Dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazji uczestniczyć w tego typu zabawie. Patrząc na poprzednie lata...rajd praktycznie polega na zrobieniu kółka po gminie Bojanowo. W między czasie trzeba szukać odpowiedzi na pytania, czasami coś spisywać, jakieś konkurencje, ogólnie dużo śmiechu i zabawy. Nie pamiętam ile km liczyła w zeszłym roku trasa, czy jeszcze wcześniej, ale myślę, że będzie to plus - minus 50 km.

Barthazz, chyba jeszcze nie gratulowałam super wyjazdu:)A co pracy w weekendy, ja na szczęście wywalczyłam jeden weekend wolny w lipcu :) Więc tylko przelotem w Boja jak zwykle będę :):)

P.S. Marecki, wyszło coś ze zdjęć? Na szczęście mój aparat już żyje:)

Pozdrawiam,

Beti

Edytowane przez Beti