Woziu Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 to prawda ceny mają wyj**ane w kosmos.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ceny były wyj**ane,kiedy mieli monopol na naszym rynku na ubiór,kiedy ktoś im "przyciął kurek" na dostawy,ceny poszły w dół :biggrin: kto był ze mną to wie :biggrin: pozdrawiam tę osobę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) dainese .... są cool : - ) zakupu dokonalem w sklepie w Baranowie k.Poznania o którym wspominal Maciekpl. Jest tam naprawde sporrry wybor ciuchow zarowno tekstylnych jak i skorzanych. Edytowane 13 Lipca 2011 przez rvd1987 Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 heh a teraz zmiana tematu.. kto mnie wezmie w sobote jako plecak do ponieca albo bojanowa?:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 O widzisz - dobrze, że przypomniałaś - w sobotę jest w Bojanowie rajd! zapisy o 11.00 :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 O widzisz - dobrze, że przypomniałaś - w sobotę jest w Bojanowie rajd! zapisy o 11.00 :) Ja będe:D:D prawdopodobnie zakładam z Beti drużyna - ja prowadzę ona pisze:D:D heh ale nie wiem czy juz jest przekonana do tego pomysłu czy jednak bedzie smigała swoja Cebulka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korki1 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Do Kalisza nikt nie jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 heh a teraz zmiana tematu.. kto mnie wezmie w sobote jako plecak do ponieca albo bojanowa?:)) a dlaczego nie chcesz jechać twoim ścigiem ?? u mnie sprawa wygląda tak że bym pojechał do tego bojanowa czy gdziekolwiek to jest, najlepiej jak najwolniej bo nie mam zamiaru się ubierać w taki upał w buty, kurtki itp. Wole "na lajcie i przewiewnie" Sam nie pojade bo zakończy się jak ostatnio koszulka i dresy nieco zwiększyły swój rozmiar tzn. mocno się rozciągnęły, nawet nie będę pisać jakimi prędkościami jeźdzłem tamtego dnia. Jeżeli któs reflektuje prędkości a`la skuter to chętnie pojadę bo sam nie umiem się skontrolować żeby jechać zbyt wolno. z leszna do rydzyny może bym wytrzymał jechać wolno ale później "HULAJ DUSZA!! HULAJ WOŁA!!!" dlatego wole jechać z pilotem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 proponuje jechać z 50-80 tkami :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) Widzieliście te narzędzie hondy do planowania podróży motocyklowych ? Nakładka na mapę googla. Wydaje się bardzo prosta i przejrzysta.TRIP PLANNERDane można przesyłać do GPSa oraz nanosić miejsca postoju, jedzenia tankowania itp. Edytowane 14 Lipca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) No Woziu jest coś w tym co napisałeś ja też ostatnio wybieram opcje lajtową na krótko i samemu ciężko jest się powstrzymać. A za uwarzyliście też takie zjawisko że niektórzy motocykliści widząc kogoś jadącego w krótkim rękawku nie odwzajemniają gestu LWG. I przy okazji zapraszam na paradę do Ponieca choć i tak większość wybierze pewnie rajd w Bojanowie http://www.poniec.pl/ Edytowane 14 Lipca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Do Kalisza nikt nie jedzie? A w tym Kaliszu kiedy i co konkretnie? Bo się by pisało jakby coś fajnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 http://www.kalisz.gremium.pl/zlot.htmMielismy jechac ale pogoda ciekawa nie jest wiec okolo 8 osob z Rawicza i okolic wybiera się wspólnie raczej do Bojanowa nie do Ponieca.Pytanie tylko dlaczego wszystko jest w sobote;>? Jakby w niedziele nie mogło być, albo w róznych a nie w tych samych godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witajcie, będę w Boja również. Akurat udało się i mam wolny weekend, więc zawitam na rajdzie taty :D RockDriver chciałeś powiedzieć, że jak się zdecyduję, to Ty tylko będziesz kierował maszynę, ja prowadzę i zapisuję :P W końcu jak na kobietę przystało. Ciekawe, gdzie wyjedziemy, może nad morzem :):):)Oby pogoda dopisała. W takim razie do zobaczenia. Pozdrawiam,Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korki1 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 A w tym Kaliszu kiedy i co konkretnie? Bo się by pisało jakby coś fajnego :)Zaczyna sie w piatek az do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi