thobeta Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) majka rzuć sobie okiem na te kombiaki:http://motoallegro.pl/kombinezon-damski-tschul-model-187-i1707591845.htmlMoim zdaniem są bardzo dobre. Sam mam kombi tj firmy i sobie chwalę. Dokupisz buty i jeszcze z tych 2 tys zostanie Ci, aby postawić mi piwo :bigrazz: Skóra to skóra. Nie duży szlif wystarczy w tekstylnej i szmaty podarte. Ale fajną kurtkę tekstylną warto mieć bo dla lansu podjechać do knajpy i Coli sie napić w niej to frajda :-)) zwłaszcza w upalne dni do latania wkoło komina Edytowane 12 Lipca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Polecam Berika :D Swietnie zdaje egzamin w rowach, tirach i innych przypadkach podczas stosunku z nawierzchnią bitumiczną Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tak tak ja i Karol jedziemy :) a to program zlotu : http://www.vboyen.pl/?xv-...tocykli-2011,27Super! Będzie zajebisty trip! Joey naruchaj sobie jakiś sprzęt i śmigaj z nami :buttrock: W końcu razem coś wypijemy :flesje: Ps. Jak zdrówko? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Super! Będzie zajebisty trip! Joey naruchaj sobie jakiś sprzęt i śmigaj z nami :buttrock: W końcu razem coś wypijemy :flesje: Ps. Jak zdrówko?Rucham jak idzie, a to chyba w dalszym ciągu kiepsko ;/Bo chce swój ale nie zdążęZaraz jade do szpitala na kontrole, a jak wrócę to dzwonie dalej do serwisu :PWłoski miesiąc mam hahaha Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) marecki.. co do tego kombinezonu to fajny ale pyt. gdzie mozna w lesznie kupic.?? bo sory ale na all wole nie bo nie wymiarowa jestem:P http://motoallegro.pl/kombinezon-skorzany-damski-rst-rift-promo-warszaw-i1665511578.html takie cos przymierzalam.. Edytowane 12 Lipca 2011 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja do Rst nie jestem przekonany... Może i na chłodne dni się nadaje ale w upały to się ugotujesz .... miałem spodnie RST to powyżej 20 stopni można się było w nich ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 no ale w lesznie nie ma wyboru w damskich skorach...;/ a na all nie preferuje kupna kombinezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 no ale w lesznie nie ma wyboru w damskich skorach...;/ a na all nie preferuje kupna kombinezonu Fakt nie ma wyboru - ale moje zdanie znasz co do all;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 zobacz kiedy bedzie bajzel we wrocku lub poznaniu i sie przejedz zobaczyc Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 zobacz kiedy bedzie bajzel we wrocku lub poznaniu i sie przejedz zobaczycdopiero we wrzesniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Do Poznania daleko nie masz ... A jest tam kilka ciekawych sklepów motocyklowych ... Warto nawet wydać trochę więcej i być z tego zadowolonym ... Jak nie wiesz gdzie szukać to pomogę... :P Wiem, że koleś ze Śmigla handluje ciuchami na allegro... w zeszłym roku kupowałem od niego spodnie Arlena Nessa. Byłem u niego w domu przymierzyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Do Poznania daleko nie masz ... A jest tam kilka ciekawych sklepów motocyklowych ... Warto nawet wydać trochę więcej i być z tego zadowolonym ... Jak nie wiesz gdzie szukać to pomogę... :P Wiem, że koleś ze Śmigla handluje ciuchami na allegro... w zeszłym roku kupowałem od niego spodnie Arlena Nessa. Byłem u niego w domu przymierzyć :Pno nie wiem gdzie.. i nie wiem gdzie szukac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 http://www.moto-akcesoria.pl/dla-kobiet,c,35 to akurat w Przeźmierowie ... Fajne kombi za dobra kasę ale trzeba kawałek jechać :P http://kombinezon.pl/kombinezon-motocyklowy-dwuczesciowy-dainese-vulcan-lady-div.html za tyle co RST ale zupełnie inna półka jeśli chodzi o jakość i komfort ... A to Baranowo k. Poznania http://www.moto-1.com.pl/produkty/categoryId:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) ja mam teksa i skórę. od kiedy kupiłem kombi w teksie nie jeździłem ani razu :D tak samoż! :D skóra is the best! ja mam z wstawkami z kewlaru - sprawdza się, dobrze nosi mi sie w upały ( sprawdzone przy 30 stopniach w pełnym słońcu) w teksach przy takich temperaturach wymiękałam (RST Rift) - zostawiam na zdecydowanie zimne wczesnowiosenne dni lub póznojesienne, a teraz tylko SKÓRA (Dainese Monza) Edytowane 12 Lipca 2011 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Joey dobrze prawi z motobazarem. Sam też kupowałem na bajzlu we wrocku. Jest tam zawsze spory wybor i możesz przymierzać do woli. Szkoda, że dopiero teraz się obudziłaś z kupnem, aczkolwiek pozostają Ci sklepy a tych też jest sporo we Wrocławiu jak też w Poznaniu. A na marginesie w tym sklepie na końcu święciechowskiej, to ceny ma z kosmosu i niezbyt chętnie tam zaglądam - chyba tylko aby przymierzyć, dobrać rozmiar i kupić gdzieś indziej :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi