Woziu Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 na banie im siadło z tymi motorami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzialo89 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witamczy może mi ktoś napisać gdzie znajduje sie bezpiecznik od wentylatora w yamaha r6 2002r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witamczy może mi ktoś napisać gdzie znajduje sie bezpiecznik od wentylatora w yamaha r6 2002r.serwisówka wie wszystko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Siemanko. Jeżeli w tym tygodniu nie sprzedam vitka, to w ostatni weekend lipca wybieram się na zlot do Giżycka. Wyjazd około 6-7 rano w piątek 29'go a powrót w niedzielę 31'go. Trasa około 550 km w jedną stronę :crossy: Super by było jechać w kilka motocykli - byłoby raźniej :) Byłby ktoś chętny? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Siemanko. Jeżeli w tym tygodniu nie sprzedam vitka..... Marecki masz coś konkretnie już upatrzonego ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam,wakacje w pelni i na pewno jakies plany juz macie, dlatego chce sie przypomniec ;) 19 sierpnia (piatek) o godz. 17:00 bierzemy z Karo slub :) Bedzie super jezeli uda sie zorganizowac dla nas obstawe motocyklowa. Slub odbedzie sie w Osiecznej w klasztorze oo. Franciszkanów. Trasa obstawy bedzie z Osiecznej do palacu w Racocie.Fajnie bylo by zorganizowac przejazd tak, zeby wylaczac skrzyzowania na czas przejazdu gosci, zreszta wiecie o co chodzi :) Dla uczestnikow przewidziane upominki, podobnie jak 2 lata temu :flesje: W razie pytan piszcie do mnie lub PaleSatana, który jest druzba :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Marecki masz coś konkretnie już upatrzonego ?Byłem oglądać R1. Ma kilka "wad" i był malowany. Ma zejść z ceną - zobaczymy :) Jak się Vitek nie sprzeda w tym tygodniu to już więcej nie wystawiam, bo później jadę na wakacje i gdy wrócę to wyjeżdżam do Giżycka. Tomek, a może się wybierzesz ze mną? Będzie zajebiście :crossy: Ps. Witas, bardzo chętnie wziąłbym udział w obstawie, lecz akurat będę nad morzem... a na marginesie- jeszcze się zastanów czy chcesz mieć GPS na palcu ;) a z resztą, dlaczego masz mieć lepiej niż ja :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Pozdrowionka! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Szlachta jeździ dziś?O 18:00 będę na McD... szybki lodzik i do Boszkowa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 @Witas ja będę na bank. może moją Kasię też wyciągnę na przejazd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) mam pytanie... chodzi o kombinezon- tekstyl czy skora lepszy? mam mozliwosc zakupu rst-skora z butami za 2 tys. Edytowane 11 Lipca 2011 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ja mam teksa i skórę. od kiedy kupiłem kombi w teksie nie jeździłem ani razu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 bo wlasnie mam dylemat.. czy kupic ze skory RST z ochraniaczami itd + buty za 2 tys czy jakis tekstylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 majka rzuć sobie okiem na te kombiaki:http://motoallegro.pl/kombinezon-damski-tschul-model-187-i1707591845.htmlMoim zdaniem są bardzo dobre. Sam mam kombi tj firmy i sobie chwalę. Dokupisz buty i jeszcze z tych 2 tys zostanie Ci, aby postawić mi piwo :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) Jak się Vitek nie sprzeda w tym tygodniu to już więcej nie wystawiam, bo później jadę na wakacje i gdy wrócę to wyjeżdżam do Giżycka. Tomek, a może się wybierzesz ze mną? Będzie zajebiście :crossy: Marecki ja się teraz wczasuje wracam dopiero 21ego. Zobaczę ale ja to niepewny jestem na takie wyjazdy. Negocjuje z Beatą :-)) Spanie jakieś organizujesz wcześniej czy jak się trafi ? Edytowane 12 Lipca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Siemanko. Jeżeli w tym tygodniu nie sprzedam vitka, to w ostatni weekend lipca wybieram się na zlot do Giżycka. Wyjazd około 6-7 rano w piątek 29'go a powrót w niedzielę 31'go. Trasa około 550 km w jedną stronę :crossy: Super by było jechać w kilka motocykli - byłoby raźniej :) Byłby ktoś chętny? Tak tak ja i Karol jedziemy :) a to program zlotu : http://www.vboyen.pl/?xv-...tocykli-2011,27 Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi