Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sprzęgło rzeczywiście się skończyło, dlatego wymieniałem. Po perypetiach jest zrobione, olej na pewno mam ok.

Ja w swojej wymienilem klamke i mi sie sprzegło zaczeło slizgac ..moze za płytko bolec wkrecilem ..nie wiem w sumie teraz mnie to nie interesuje^^

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Musze sie wyzalic....

Wracalem w piatek z Warszawy do Leszna i jakos tak stwierdzilem, ze nie bede placil za autostrade, tylko smigne sobie stara krajowa 2, w koncu wyremontowali ja i jest dobra nawierzchnia, mozna posmigac :crossy:

Niestety w okolicy Kutna zaczaily sie smerfy w nowej Alfie 159... Jechali za mna niecale 15 km oczywiscie nagrywajac wszystko, w koncu zatrzymali (dogonili) mnie i zaprosili na ogladanie filmu ze mna w roli glownej (nawet fajny filmik niestety nie chcieli mi go zgrac :dry: )

Ostateczny wynik tego zajscia to:

Przekroczenie dozwolonej predkosci o 98 km/h,

Niestosowanie sie do znaku P-4 (podwojna ciagla),

Wyprzedzanie na oznaczonym zakrecie.

podsumowujac 1000zl i 15 pkt. :banghead:

Edytowane przez Witas

na rondzie w prawo..

...zakręt schodzi w dół i od razu kończy się rondem, słaby kawałek. lepiej uderzyć na sulechów i stamtąd na Zieloną Górę.

@Witas za 15km to jeszcze nie tak strasznie, ale współczucia... ja ostatnio staram się raz po raz spoglądać w lusterko i jakbym widział passata, mondeo, superba czy inne potencjalne auto policji to odpuszczam :D

Witas

Myślałam, że na jakiś czas owe wydarzenie ostudzi Twój zapał, ale widzę że takie akcje są tylko wodą na młyn... -.-

Mam tylko nadzieję, że do sierpnia trochę się powstrzymasz, bo w końcu żona każe Ci sprzedać moto :P a wiesz że z żoną się nie dyskutuje...

:)

Witas

Myślałam, że na jakiś czas owe wydarzenie ostudzi Twój zapał, ale widzę że takie akcje są tylko wodą na młyn... -.-

Mam tylko nadzieję, że do sierpnia trochę się powstrzymasz, bo w końcu żona każe Ci sprzedać moto :P a wiesz że z żoną się nie dyskutuje...

:)

z autopsji... żona każe sprzedać moto, moto się sprzedaje i kupuje nowe :P :D

z autopsji... żona każe sprzedać moto, moto się sprzedaje i kupuje nowe :P :D

Dobre :)

Patrzylem w lusterko i widzialem gdzies tam w oddali migajace swiatelka - jechali na sygnale, oznakowanym radiowozem, ale dosc daleko za mna. Na filmie bylo zblizenie do 15x...

Woziu...Przekroczenie prędkości i ciągła linia to najwyżej karane wykroczenia - nie mówiąc o przekroczeniu prędkości więcej niż o 50km/h. Spokojnie mogli mu zabrać prawo jazdy na miejscu. Każdy sąd by się przychylił do Tego. Potraktowali go w łagodnie.

W przypadku motocykla nie powinny byc te wykroczenia zbyt poważnie traktowane..

Rozumiem kiedy kierowca TIR-a lub autobusa by tak pojechał to kara się należy bo to wielkie gabloty i przy takich manewrach istnieje większe zagrożenie..

ale to moje zdanie.

racja temat rzeka bo zależy w jakich okolicznośćiach wykroczenia są popełniane..

zobaczcie co znalazłem:

rodzina zmierza na otwarcie galerii

żywe ścigacze

polak kiedy widzi zwierzę to odrazu włącza się konwerter w głowie, ile i jakie żarcie by było z tego na co patrzy..

ponoć kiedy polacy emigrowali do UK to z parków masowo ginęły kaczki i łabędzie, a nawet wiewiórki o królikach nawet nie wspomnę.. Za zjadanie królików brytyjczycy byli naszym wdzięczni bo to u nich plaga..