barteck_street Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Stunt 250 kg krową - powodzenia :icon_biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 .NAKLEJKI !!!witam.mam już naklejki,rozdaje dzisiaj i jutro.potem tydzien mnie nie będzie i zaczne rozprowadzac od 6 lipca .GG - 2359670 lub PV. na dzien dzisiejszy naklejki mozna dostac w barze 'brama' w Górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 W ten weekend jest zlot w okolicach Środy Wlkp. - podobno ta sama ekipa go organizuj co we Wrześni. Mam zamiar tam być :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Irek a ty wpierdol powinieneś dostać bo dzisiaj przeszedłeś i nawet nie wdepnąłeś na garaż :icon_mrgreen: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 ... to co MArecki to juz vfr na biało nie malujesz? tylko bandziora pizdziora kupujesz? :DW stunt chcesz sie bawic?VFR będzie biało czarna, lecz po sezonie.Ja i stunt? :bigrazz: Za stary jestem na takie rzeczy :tongue: Teraz to już tylko cruiser :crossy: Bandzior wpadł mi w oko, stąd pomysł jego kupna. Przyznaje się bez bicia, że często zmieniam zdanie co do motocykli - działam pod wpływem impulsu :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Ciekawe czym ja was zaskocze w nowym sezonie :icon_twisted: Edytowane 28 Czerwca 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 może ETZ 150 z bocznymi kółkami :) ?? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 może ETZ 150 z bocznymi kółkami :) ??Myślalem raczej o czymś bardziej hardcorowym wujku ..Ponny red edition Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hej, to kto sie wybiera w sobote do Środy wlkp? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 to może 251 :P ta jest hardcorowa ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 kurde,nie śmiej się,jak miałem 15 lat już na takiej jeździłem- 89 r. i miała niezłe kopyto :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ciekawe czym ja was zaskocze w nowym sezonie :icon_twisted: Trajka bo sie mniej wywraca :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Pale trajka nie, ja nadal twierdze, że coś NRD`owskiego by mu bardziej pasowało , np http://allegro.pl/simson-duo-piccolo-i1670384596.html i jeszcze na blaszce górowskiej :) Pewnie wrażenia z jazdy nie do opisania :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 jakbym był na miejscu łukasza,to mocno bym się zastanowił nad kupnem.widać,że ma maszyna potencjał,a jakie branie w piątkowe wieczory pod hvn by było?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 już widze te flesze i tłum wyjących nastolatek ...kilka lat temu moim marzeniem było wypalić z kolesiami wora i pobujać sie po mieście ... Multicarem wywrotką, taką jak miały służby komunalne, swojego marzenia niezrealizowałem, ale może chociaż Joey`owi sie uda :) Życze Cie tego Łukaszku ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi