Asmodan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ario ja nic nie chce mówiec ale to nie ja jestem wielbicielem szutrówek we wschowie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 hmmm proszę Cię nie wyciągaj brudów na 4um. głupio zabrzmi jak za chwilę napiszę, że zostawiłem Cię w tyle na szutrze ;) :P chyba to właśnie napisałem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Moze nocny terror miasta dzis?? czy trenujemy układ pokarmowy przed rudną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) karimatę pożyczę od Joey'a, teraz szukam miejsca, w którym mógłbym się położyć (czyt. namiot), ma ktoś wolne jedno miejsce?Ja mam namiot iglo w wersja made in biedronka ale daje rade nie jeden tajfun już przeżył no i nie zajmie więcej miejsca niż karimata. Jak chcesz mogę pożyczyć. Jak nic nie znajdziesz służę pomocą. Edytowane 23 Czerwca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Xtreme Day 2011 25.Czerwiec 2011 - Sobota Najbliższa !!! Zapowiedź Blogowa !!!! [shadow=red]Zapowiedź Blogowa Imprezy !!!![/shadow] Filmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam. Mam pytanie, czy ktoś z was kojarzy ten motocykl, zna właściciela, wie co z nim było - jest nie tak? http://otomoto.pl/yamaha-yzf-r1-rn12-M2676824.html Z góry dziex za wszelkie info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Ario widziałem Cię na zatorzu, na chodniku coś tam patrzyłeś przy Tuono. Ps. Joey, TO o Tobie? Edytowane 23 Czerwca 2011 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Kto leci w okolicach 17 na rudna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Pogoda jak sto sku***synow ;/ niestety ja dzis daje luz jelsi cos moze jutro skocze Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 masz jutro być i ch*j, i to z kierowcą! :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Wybiera :crossy: się ktoś jutro do Bojanowa. Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wybiera :crossy: się ktoś jutro do Bojanowa.tak!! ja :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wybiera :crossy: się ktoś jutro do Bojanowa.heh ja bym chetnie pojechala ale watpie czy tam dotre...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Bojanowo Xtreme Day 2011 Tutaj Mamy Juz filmy -- Jak tylko bedzie oficjalna Produkcja Mabu design podrzuce wam ,, a tak to dzis wygladalo ... http://www.youtube.com/watch?v=pradTwHDJ88 http://www.youtube.com/watch?v=-LsudgoJcL0&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Należy przyznać że impreza w Bojanowie była super i to wszystko bez nawet symbolicznej złotówki za wstęp. Szacunek dla organizatorów. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi