Marecki_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Drugi :) Wrocław zdobyty :buttrock: Panowie świetnie się jeździło - dzięki :crossy: Kto nie jechał niech żałuje - było zajebiście :)Następne nocne manewry będą w Poznaniu :bigrazz: Ario, zdrówko :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 również dzięki za wyśmienite towarzystwo dla Was. ja piję wino :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Trzeci :) Juz zmniejszam zdjecia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 A ja sączę gin z toniciem i limonką - zajebioza :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jedno z wielu. Tam gdzie bylismy w trojke to bardzo ciemne wyszlo ;( Tam gdzie bylismy w trojke to bardzo ciemne wyszlo ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Następne nocne manewry będą w Poznaniu :bigrazz: Na to to bym sie i sam pisal ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 no fajne foto.. fajne:) a pana w czerwonym mijalam wczoraj w lesznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 jest źle... jestem już "panem" :D :D :D starość nie radość jechałaś na moto? btw dzisiaj wieczór ktoś, coś? luźno rzucam hasło Poznań ale sam nie wiem jeszcze czy dam radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ario pogoda nie rozpieszcza, bynajmniej w okolicach Sławy ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ehh u nas też teraz pochmurno. zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ja jestem najebany odpadam xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Joey wygłasza truizmy ;] Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 czy dzisiaj ktoś wyjeżdża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja :DJestem trzeźwy :DAle nie wiem o ktorej jeszcze Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja będę startował na pewno:] wczoraj policja dowód mi skasowała ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi