RudyXJ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 od nadchodzącego weekendu za tydzien, tj. 24-26 czy jakos tak ... pozwole sobie wsadzić kij w mrowisko hehe...Joey w niedziele widziałem Twoją robotę, postarałeś się ! Ile Ci dali za doszczętne, tak dokładnie spalenie Nomi ?? :PI jeszcze siedziałeś w oknie udając najebanego obserwowałeś jak dogaszają ten mexyk :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Siema :bigrazz: Rzuciłem ==>> TEMAT <<== na kąciku wrocławskim. Czy byłby ktoś chętny na nocne manewry? :crossy:Wyjazd około 22.00-22.30 w najbliższy piątek z Bojanowskiego rynku w kierunku Wrocka :tongue: Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 niegłupie Marecki, baardzo niegłupie, kiedyś sie z kumplem nudziłem i sobie polecieliśmy na Kąty Wrocławskie, później na A4 z autostrady wbiliśmy sie we Wrocek i drogą nr 5 wróciliśmy do domu... http://www.bikepics.com/pictures/956597/ (dowód) kończyłem wtedy 21 lat, uświadomiłem sobie to wtedy gdzieś we wrocku :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Woziu a o mnie pamiętasz?Bo czekam za czymś cały czas :D Nadzieji robić tobie i sobie nie będę że zdemontuje kominy bo raczej do tego nie dojdzie już to wiem.. Grata pogonie w całości tak jak stoi.. od dwóch miesięcy próbuję się zebrać żeby zmienić olej i filtry i wyczyścić co nieco..jak na razie to zamulam ze wszystkim.. jedyny pomysł jaki mi do bani przyszedł to taki że jak już dojdzie do tego że pogonie grata to powiem kupującemu że jak chce jakąś część kasy odzyskać to niech tobie kominy opierdoli.. jak na tą chwilę to tak widzę ten temat..ale wiadomo zawsze może coś się pozmieniać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nadzieji robić tobie i sobie nie będę że zdemontuje kominy bo raczej do tego nie dojdzie już to wiem.. Grata pogonie w całości tak jak stoi.. od dwóch miesięcy próbuję się zebrać żeby zmienić olej i filtry i wyczyścić co nieco..jak na razie to zamulam ze wszystkim.. jedyny pomysł jaki mi do bani przyszedł to taki że jak już dojdzie do tego że pogonie grata to powiem kupującemu że jak chce jakąś część kasy odzyskać to niech tobie kominy opierdoli.. jak na tą chwilę to tak widzę ten temat..ale wiadomo zawsze może coś się pozmieniać..Zła odpowiedz!Poprostu demontuj przyjezdzam biore i spierdalam ! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wyjazd w sobotę, i powrót też tego dnia, wieczorem (jest możliwość noclegu oczywiście) tu masz link do całej imprezy http://forum.motocyk...ra-17-19062011/ Wybieracie sie na ten rajd? bo jak dla mnie jest to mimo wszystko ciekawsze niz chlanie na umor na zlocie w rudnej. więcej szczegółów... ? A ty Ario sie piszesz na ten rajd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 w ten weekend nie chcę jechać na rajd, wolę jechać na Rudną na jedną noc.jutro planuję jechać z Mareckim i Boćkiem na Breslau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 OK no ja poki co to nie mam ochoty na Rudna. Ja jutro sie zbieram z Wrocka do Leszna wiec sie chyba miniemy po drodze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 planowaliście już godzinę wyjazdu na zlot?mniemam,ze będą to godziny popołudniowe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wybieracie sie na ten rajd? bo jak dla mnie jest to mimo wszystko ciekawsze niz chlanie na umor na zlocie w rudnej. A ty Ario sie piszesz na ten rajd? Zbiórka o 10 godzinie na MaCu Leszno - wyjazd około 10:15 Będziesz? A, kto chętny to się wpisywać! :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zbiórka o 10 godzinie na MaCu Leszno - wyjazd około 10:15 Będziesz? A, kto chętny to się wpisywać! :crossy: :buttrock: Sory pomylilem linka. Nie chodzilo mnie o Srebrna Gore tylko o Rajd Włoczykija kolo Pily za tydzien 25.06http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/144389-wloczykij-2011-polmetek-rejestracji/ Na Srebrna na pewno nie jade ale na Rajd do pily bym sie przejechal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Na rajdzie Włóczykija będziemy. :wink: Co do wyjazdu, szczegółów jeszcze nie znam. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 planowaliście już godzinę wyjazdu na zlot?mniemam,ze będą to godziny popołudniowe :wink:wstepnie cos kolo 15 Tydzien do RUDNEJ!! Łukasz jestesmy remis ... nie jedzie..wyjezdza za granice;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 "no to krzyż na drogę" :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 pierwszy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi