carroll Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Dzięki :) :) :) Edytowane 13 Czerwca 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @carroll kumpel z pracy skacze i w Lesznie czasami są kursy. jakoś 700-800 zł w tym 3 skoki więc jeżeli policzyć koszt skoku to warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @carroll kumpel z pracy skacze i w Lesznie czasami są kursy. jakoś 700-800 zł w tym 3 skoki więc jeżeli policzyć koszt skoku to wartoPytanie z jakiej wyskości możesz skakać bo kusy się dzielą na wysokość tak samo jak ja chce na nurka zrobić to dzielą sie na głebinowe.kolejne etapy mozesz robic z czasem w zaleznosci ile zejść/skoków odbyjeszChoć wiem że po kursie skoki i tak są drogie gdyż wylot samolotu dzieli się na ilość skoczków Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Szeder nie poznałeś chyba co? :) No nie poznałem :icon_rolleyes: Widziałem gościa na supermoto i Go skojarzyłem ale nikogo więcej nie przyuważyłem :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No nie poznałem :icon_rolleyes: Widziałem gościa na supermoto i Go skojarzyłem ale nikogo więcej nie przyuważyłem :blush: a my Ciebie tak :P i nawet foto z ukrywki masz :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No nie poznałem :icon_rolleyes: Widziałem gościa na supermoto i Go skojarzyłem ale nikogo więcej nie przyuważyłem :blush:To na RSV to ja byłem :D dla jasności ten szary z czarną szybką haha Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) To czemu się nie odezwaliście? Ja nie poznałem choć zaglądałem w tamtą stronę :icon_evil: Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Szedar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To czemu się nie odezwaliście? Ja nie poznałem choć zaglądałem w tamtą stronę :icon_evil:hmmm bo albo staleś za płotem albo na torze się mijaliśmy :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) @carroll kumpel z pracy skacze i w Lesznie czasami są kursy. jakoś 700-800 zł w tym 3 skoki więc jeżeli policzyć koszt skoku to warto ten kurs to są skoki na line statyczna z wysokości 1500m.. Edytowane 13 Czerwca 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Śmiga ktoś dzisiaj? edit:No cóż brak chętnych... Miłego wieczoru :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Marecki wpadaj do Trzebnicy to polatamy :icon_biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 to dowiem sie kogo moglam spotkac w sobote?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 to dowiem sie kogo moglam spotkac w sobote?:) Moze to mnie widzialas bo jezdzilem po Lesznie z kumplem (czarnym moto jak pisalas) :crossy: . A on na nowej Z1000 takze czarnej. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Śmiga ktoś dzisiaj? edit:No cóż brak chętnych... Miłego wieczoru :crossy: a lataliśmy dziś w trójkę od 16 do 20.30 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 kto nastepny weekend lata? moze byc z noclegiem gdzies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi